M
maja33
Gość
ala_oli-dzieki:-)
chyba zaczne u was pisac (jesli moge)bo fajny watek:-)
, dziewczyny zagladalyscie na watek z mikolajkami? ja tez zapraszam serdecznie bylismy dwa lata z rzedu i warto bylo super zabawa dla dzieci i rodzicow:-)
ala_oli-chodzisz z synkiem na playgroupy, ja z moja prawie 3 latka tez
, uwazam ze nie ma nic lepszego dla szalonych maluchow tam moga sie do woli wybrudzic i szalec z farbami
pozdrawiam serdecznie
chyba zaczne u was pisac (jesli moge)bo fajny watek:-)
, dziewczyny zagladalyscie na watek z mikolajkami? ja tez zapraszam serdecznie bylismy dwa lata z rzedu i warto bylo super zabawa dla dzieci i rodzicow:-)ala_oli-chodzisz z synkiem na playgroupy, ja z moja prawie 3 latka tez
, uwazam ze nie ma nic lepszego dla szalonych maluchow tam moga sie do woli wybrudzic i szalec z farbami
pozdrawiam serdecznie
i jeszcze jutro musze jechac do parafii podbic cala dokumentacje u ksiedza i wyslac to i z glowy...zlozylam papiery w sumie do 3 przedszkol,wczesaniej do jednego a teraz do jeszcze do 2 bo nie wiadomo gdzie zostanie przyjety,wszystkie katolickie
play grupy super sprawa,fakt nie zawsze ide bo choroby sie czepiaja...ile w londynie siedzisz?planujesz wracac do polski?aaa i w jakiej dzielnicy mieszkasz?
u nas przeziebienie wzielo gore,tzn,Olek jest podziebiony i nigdzie nie wychodzimy...za tydzien mamy wizyte u doktorki naszej...chyba bedizemy szczpeic Olika na grype,ale ta zwykla...powiedzcie co myslicie o tych szczepieniach???doktorka mowi ze szczepi sie juz od 10 lat i nie choruje...tesciowa rodzice mowia zeby zaszczepic ale ja mam mieszane uczucia...
No ale dzisiaj zrobilam swoj debiut i pokazalam sie w angielskim
.Napiszcie mi jak wiecie czy tylko w mojej szkole nie akceptuja polskich mszy czy w kazdej szkole