Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej jestem mamą 10 miesięcznego chłopca i mieszkam dwie stacje od ciebie, w Stratford jeśli masz ochotę sie spotkać daj znać na mój adres emailowy iwona183@googlemail.com
pozdrawiam
Witam was wszystkich :-)
Mam pytanie odnośnie polskiej cukierni w Londynie... czy któraś korzystała?
Próbuję znaleźć adres jakiś , ale coś mi nie wychodzi, chciałabym zamówić tort na urodziny.
Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się kto troszkę mi pomoże
ja zamawialam dla mojej malej tort przez sklep internetowy ,,bocian,, tam jest opcja cukiernia i masz do wyboru ciasta i torty
ale tym razem upiekę sama , nie ma to jak domowy tort w którym wiesz co jest.
pozdrawiam
hej
widze ze tu ostatnio biuro ogloszen
co tam u was dziewczyny? wreszcie sie doczekalismy sniegu, co? moi chlopcy wczoraj szaleli na sankach, lepilismy balwany i generalnie zachwyceni, dzisiaj od rana na sankach usadowieni juz czekali i nieco zawiedzeni, ze sniegu nie ma
poza tym u nas ostatnio spokojnie, jakos leci, odpukac wszyscy zdrowi. wierka, wyslalas juz te dokument o paszport?
Witam wszystkie mamy. Jestem tutaj nowa wlasnie sie zarejestrowalam. Mam na imie Iza i jestem mama 3 letniego Kuby. Mieszkamy na Canning Town. Czytalam kilka postow mam ktore mieszkaja tutaj niedaleko. Fajnie byloby poznac kogos nowego, wybrac sie rzazem na spacer, kawke, czy pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi.:-)
Hmmm widze ze temat sie chyba skonczyl . Jezeli jednak pojawil by sie ktos z okolicy i miak ochote na nowa znajomosc to zostawiam swojego maila blondi_249@o2.pl. Pozdrawiam.