bulkaasia
Fanka BB :)
Hejka, mój syncio dzisiaj koczy 5 m-cy:-), jak ten czas leci...
wierka no nareszcie sie pojawilas;-) Ja Malemu daje Aptamil ale nie mam problemu z jego kupnem, w Bootsie zawsze jest. Nie mam pojecia o co ten szum.
Co do pogody to ja po malu lapie depreche, sloneczko dawaj do uk!!!
wierka no nareszcie sie pojawilas;-) Ja Malemu daje Aptamil ale nie mam problemu z jego kupnem, w Bootsie zawsze jest. Nie mam pojecia o co ten szum.
Co do pogody to ja po malu lapie depreche, sloneczko dawaj do uk!!!
jeszcze m-c i pol roku za Wami
tylko niby ta wit. w mleku modyfikowanym jest,w platkach kukurydzianych jest itd.. wiec juz sie gubie,bo chcialabym mu dawac,ale boje sie przedobrzyc.A ostatnio w aptece jak bylam,to widziałam różne zestawy witamin dla dzieciaczków,tylko skoro dobrze i normalnie je,to po co mu suplementy?Zgłupieć można!!:-)
ja zobaczę czy na naszej aptece internetowej,bo chyba widziałam ze jest i sama zacznę Jamiemu podawać.Mnie doktorka tutaj zapewniała,ze nie trzeba,bo jest tyle słońca..tylko zapomniała dodać 
Trzymam &&& żeby się udało wyrobić jak najszybciej
i zastanawiam się gdzie sie z chłopakami wybrać,tak aby fortuny nie wydać;-) może cyrk w Kingston zaliczymy albo po prostu zaprosimy kolegę- sąsiada i się będą razem bawić
pcha piąstki do buzi jak szalony...zęby mu idą czy coś
połowa maja!!! a w Polsce żar tropików...ehhh że też nie wybrałam Hiszpanii na emigrację;-)