reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, no wczoraj to pogoda byla fajna ale dzisiaj znowu porazka,ehh...:wściekła/y:
Widze, ze chrzcimy dzieciaczki w lipcu i super. Tez mialam miec 21 lipca ale nie bylo wolnego terminu i jest tydzien pózniej:-)
magda jakze ja Cie rozumiem z ta tesciowa bo moja mieszka z nami od lutego (zajmuje sie synkiem, bo ja wrócilam do pracy) i tez mam juz dosyc:tak: zawsze wie najlepiej i juz, bo ona troje wychowala wiec jest madrzejsza,ehhh... trzeba zacisnac zeby i sie nie poddawac:-D
wierka ​jak tam zdrówko?

reklama
Bulkaasia- wspolczujee:p moja to sie zaoferowala ze jak mi sie skonczy macierzynskie zebym szla do pracy a ona przyjedzie.. O zgrozoo:p bo nie moge siedziec ciagle w domu bo zwariuje mam isc do ludzi:p jej slowa:p teraz jakos zaciskam zeby dam rade:p

Pogoda dzis straszna;/
Majucha wczoraj sie wyspala przed kapiela i do 11 mi buszowala.. Masakra..
W nocy tez sie czesto budzila i teraz od godz 8 dopiero padla na rekach.

hej
bulkaasia katar mnie rozłożył na łopatki:-) niby to tylko katar,ale aż mnie mięśnie bolą,do tego raz ciepło aż się pocę,raz zimno.Jamie razem ze mną solidarnie tez zakatarzony,już nie wiem kto kogo zaraził:sorry:

Ale sie wam terminy chrztów zgrały:-D ja tez będę świętować tego dnia,ale z innej okazji,mój mąż ma urodziny właśnie 21-ego:happy:

olusia pytałam,bo ja opłacam właśnie to ''know how'' ale jeszcze z tego nie korzystałam,bo odpukać nic się nie działo.Trzymam &&& za jutro:happy:
magda :-D:-D dasz rade:tak: a kupiłaś jej już bilet powrotny?;-)

Co do pogody to juz pozostawiam bez komentarza:// bo ile można narzekać?:-) jak sprawdziłam prognozę na ten i przyszły tydzień to mi ręce opadły:crazy: Gotuje właśnie rosół,to sobie zjemy cieplutki z Jamie'm jak się obudzi.

Wbrew pogodzie,która nie nastraja optymistycznie i tak życzę Wam miłego dnia

Hej, my juz po wczorajszej wizycie w szpitalu w sprawie dorianka roszczepu podniebienia. W sali było 6 lekarzy, obejrzeli Małego i ma dużą ta dziurę, bo jego mięśnie są pionowo zamiast poziomo w buzi, będzie miał 3 nacięcia i zszywanie
unhappy.gif
Operacja bedzie we wrzesniu a nie w czerwcu ze wzgledu na nasz wyjazd na wakacje.

Hej
bulkaasia moze to i lepiej,Dorianek będzie trochę starszy:tak: a jak sobie radzicie z jedzeniem,masz dla niego specjalne butelki?

Teraz dla odmiany u mnie dziś noc mega nieprzepana..Jamie ma akcje wychodzącego zęba i juz chyba cala dzielnica wie,ze nasze dziecko ząbkuje.Ostatnie wieczory ciężko mu było zasypiać,wiec dostawał calpol i było ok.Az do wczoraj!! Calpol nie pomogl,potem nurofen tez nie i wreszcie padl po 23.Potem,co sie przekręcił,to sie budził z wrzaskiem,nawet światło świeciłam w środku nocy,żeby się trochę ocknął,a smoczkiem,to tak tarł po dziąsłach,ze myślałam ze dziurę w koncu w nim wygryzie.Normalnie,jakbym znowu małe baby w domu miała.
Cos czuje,ze bez wspomagania sie dzisiaj nie obejdzie..
Komu red bulla?
redbullcoupons.jpg

wierka mamy specjalen butelki, takie plastikowe aby mozna je bylo naciskac przy karmieniu:-). Red Bulla i dla mnie bo jestem mega padnieta:szok:. Mlody obudzil sie przed 3, jesc - nie, spac - nie ale zabawa - tak
yes2.gif
i tak do 5 bo usnal na az godzinke i po 6 oczka jak 5 zloty ale zjadl. Ja juz sie nie kladam bo i tak wstawalam do pracy, wiec dzisiaj juz 2 kawki wypite:confused: Wspólczuje Twojemu synciowi, biedulek musi strasznie cierpiec. A ile juz ma zabków?

bulkaasia to u Was,tez nocka z atrakcjami;-)Jamie ma już wszystkie ząbki od jedynki do czwórki i na gorze i na dole.Teraz mu rośnie ostatnia trojka i to dzięki niej takie akcje. Teraz robiłam dwa podejścia zeby go polozyc do drzemki,bo wyczerpany po nocy i znowu to samo z usypianiem.W końcu zapakowałam go w auto,rundka do sklepu i w drodze powrotnej od razu padł.
A ja sie wspomagam,Red bulla nie było wiec kupiłam taki wynalazek,częstuj się:-)

main2.png

wierka ja na dzisiaj tez poprosze wspomagacze bo znowu nocka do bani. O 1:30 karmienie a po 4 pobudka na zabawe. Cwaniaczek usnal sobie po 6 a ja musialam wstawac do pracy:wściekła/y: Oczy mam na zapalki doslownie. ehhh, te dzieci;-)
A gdzie reszta mamusiek???

Hej

bulkaasia a to Ty możesz codziennie wschód słońca oglądać,bawiąc się z Doriankiem:tak::-D U nas juz widać poprawę,Jamie wczoraj zasnal po godzinie wiercenia,potem się przebudzał kilka razy az w końcu mleko ok 24 uratowało sprawę i spal do rana,ze mną oczywiście;-)
Dzisiaj zaliczyliśmy playgroup i myślałam ze mi teraz zaśnie na drzemkę,ale już go słyszę:sorry2:

No właśnie,gdzie się mamuśki podziewacie?Nie udawajcie,ze jesteście takie zaparacowane:-D

reklama
Czesc.
Ja na chwilke.
U mnie tragedia jest,ehhh;/
Wczoraj bardzo spuchlam od zeba i to na dodatek od jedynki.. Pojechalismy na emergency dental czy jakos tak i dostalam antybiotyk i paracetamol bo do tego mialam goraczke 38.6;/ ciezko mi jesc bo prawie buzi nie da sie otworzyc dzis jeszcze podpuchlo mi pod okiem i wygladam jak kosmita.. W nocy troche zeszlo bo moglam oddychac przeznos. Dobrze ze Maja w nocy spala ladnie. Jadla i szla dalej spac. Ja w nocy srednio dpbrze spalam. Wiec od rana szukam tylko okazji do drzemki razem z mala. A do dentysty mam dopiero w nast srode. A co sie okazalo jak zrobil zdj ze plomba dotyka nerw bo w ciazy mialam latanego tego zeba no i mowil ze po ciazy zeby sie sypia;//
Wiec sobie tak cierpiee;( dobrze ze Majuske noge normalnie karmic cycem.
Odezwe sie jak mi to poschodzi ide sie drzemnac bo mala wlasnie padla.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.