reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
magda a dopiero co pisałaś,ze Cie coś zęby pobolewają,współczuję tego bólu:sorry2: jak się dzisiaj czujesz? Dobrze,ze w tym wszystkim nadal udaje Ci się karmić mala piersią
bulkaasiajak tam nocka i zabawa o świcie?:-D

U nas odpukać młody przespał cala noc w łóżeczku i obyło sie bez calpolu,wiec mam nadzieje kryzys zębowy za nami.
I oby do jutra,ma być słońce i aż 15st :-)

reklama
Wierka- dzis rano jak wstalam to wygladalam jakby ktos mnie pobil bo opuchlizna podeszla pod oko;/ masakra jakas.. Teraz troszenke zeszla. Zrobbila sie gula z ropa takze powinno juz powolutenku schodzic. No i co najwazniejsze ze juz tak mocno nie boli jak bolalo wiec dzis nawet nie bralam jeszcze przeciwbolowej tabletki. Dobrze ze pogoda brzydka bo i tak musze w domu siedziec z ta opuchlizna to nawet nosa nie wystawiam bo jeszcze by brakowalo zeby to przewiac to juz calkiem..

Majuska po tym jak biore antybiotyk robi mocno smierdzace kupki a tak to nic jej na szczescie nie dolega i w nocy ladnie spi. A jak mnie tak ostatnio bolalo to razem we dwie bylysmy takie przybite ze przespalysmy wiekszosc dnia..

Milego dzionka;-)

madzia Maja chyba czuje,za mama słaba:sorry2: to w końcu od tej plomby zakładanej w ciąży ta opuchlizna się zaczęła? Mnie zęby nie bolały ani po pierwszym,ani po drugim dziecku ale za to włosy wypadły i to dużo,na szczęście potem odrosły:tak:

Jamiemu sie nudzi dzis w domu,na drzemkę tez nie ma ochoty,pewnie znowu w aucie mi zaśnie.Sammy dzis ostatni dzień szkoły i tydzień laby:-):-) Oby tylko pogoda dopisała &&&&
Juz ugotowałam barszczyk,teraz trochę ogarnę mieszkanko i lecimy po Sammiego.

Dobra zmykam juz,bo zaraz zasnę przy tej pogodzie na siedząco:-)

Wierka- no dentysta za gleboko mi rozborowal i zalozyl plombe za gleboko i dotyka nerwa. Wolalabym chyba szczerze wypadanie wlosow niz takie cos z zebami:)
Tu gdzie twarz pod oko spuchnieta tobtaka czerwona skora az jest bo naciagnieta jest.

Majucha tez dzis senna. Wlasnie spi;)
Ja jakos krzywo spalam hehe bo kark mnie boli;)

Dzień dobry:-p

Nawet słoneczko nam zaświeciło:happy::happy: Jamie śpi juz dwie godz,obiad ugotowany a ja grzebie w necie w poszukiwaniu przepisów,może chłopakom jakieś ciacho upichcę;-)

magda czyli ząb po naprawie znowu do naprawy:sorry: mój znajomy raz miał taki atak,ze wyglądał jakby był po walce bokserskiej a widziałam go jak mu już najgorsze zeszło:sorry: masakra,jak sie człowiek czasem musi męczyć

Ale tu cisza:rolleyes2: Ach no tak,słońce świeci,wiec mamuśki korzystają:-D

Hej. Noo faktycznie cisza;-)
Pogoda znowu taka ze az nawet nie chce myslec o niej;/
Mam dzis od rana jakiegos dola, nerwa ehh
Maja ma dalej katarek, mi zab juz troche przeszedl ale jutro u dentysty pewnie nic nie zrobi bo mmam dalej gule z ropa nad tym zebem..

Dzis tesciowie wylatuja.. Minely te 2 tygodnie jakos;) jade tez na lotnisko zeby sprawdzic czy napewno wsiadzie tesciowa do samolotu:p
Jest to jedyny pozytyw tego dnia;)

Ide nie bede zrzedzic.. Milego dzionka ;)

jade tez na lotnisko zeby sprawdzic czy napewno wsiadzie tesciowa do samolotu:p
Jest to jedyny pozytyw tego dnia;)

magda Ty jesteś the best:-D:-D

My jesteśmy uziemieni w domu z chłopakami,raz ze deszcz a dwa ze auto sie popsuło i dopiero jutro oddaje do mechanika,czyli kicha:crazy:

Hejka, pogoda byla super przez 2 dni wiec korzystalismy na maksa ale dzisiaj to juz powrót do szarosci:wściekła/y:
magda wspólczuje bólu zeba a z tesciowa to - hahaha:-) Moja jest u nas do 19 lipca i potem jedziemy do pl i ja zostawiamy na 6 tygodni.
wierka usmiechnij sie, jutro bedzie lepiej (mam taka nadzieje) ;-):-D

reklama
Heeeej;))
Noo tesciowka juz w chmurkach :D
Cisza, spokoj i zero marudzeniA;)
Maja juz wykapana i spiocha a T pojechal na zakupy;p

Ja mam chwile na seriale;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.