Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to już lada moment... a fajny masz termin,Kate tez ma rodzic na dniach;-)
Ale dzisiaj Sammy ma basen,to sie chociaż ochłodzą..
ale jeszcze nie wiem kiedy,z moim mężem to nigdy nic nie wiadomo;-) chyba w połowie sierpnia.. A puki co będę sama organizować chłopakom wakacje,a nie jest łatwo z taka różnicą wieku,bo gdzie sie chce wybrać,to albo jeden za duży albo drugi za mały.. Wczoraj byłam z Jamiem w bardzo fajnym parku z basenem dla maluszków na świeżym powietrzu,ale kąpać sie w nim mogą dzieci poniżej 8lat,wiec Sammy odpada,no chyba ze nikt tam nie pilnuje i go jakoś przemycę;-)
Puki co jest dobrze,a najważniejsze ze chce usiąść,bo do tej pory,to nocnik mógł nie istnieć
A najlepsze ze dostał taki wypasiony 3w1 to nawet na niego nie spojrzy a siusia do takiego najtańszego z willkinsona ;-)
weekend zaczęłam od czwartku świętując urodziny koleżanki,miała być kawa a skończyło się jeszcze w domu na drinkach za jej zdrowie;-) dzisiaj juz doszłam do siebie,a tu jutro kolejna impreza,urodziny mojego męża:-)
az mnie trochę dziwi ze z drugim dzieckiem jesteś już po terminie i dalej nic.. zresztą kto wie jak tam nocka minęła??;-) daj znać co i jak i trzymaj się:-)