Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale fajnie bylo bo nikogo tam nie bylo wiec biegalam z chlopakami dla rozgrzewki.Dwa kolka i mamusia wymiekla
co do wielkosci brzuszka to mi samej nieraz przykro przy pierwszej ciazy bylo,bo sie kazdy dziwil ze taki maly brzuszek.. a przyczyna byla taka ze jestem dosc wysoka wiec dzidzi na wzdluz mialo tyle miejsca ze nie musialo wypychac mnie do przodu.Malo tego,moja znajoma bedac w tym samym czasie w ciazy co ja,wygladala na blizniaki a to ja urodzilam wieksze dziecko,wiec glowa do gory;-)
wiec albo plac zabaw albo odwiedziny u znajomej na kawie lub odwiedziny znajomej na kawie u nas:-) dzieci lubia sie razem bawic wiec spotykamy sie prawie codziennie.A w miedzy czasie wiadomo obiad,zakupy i nie ma czasu zajrzec n a bb.
ech te zachcianki;-) drugiemu juz calkiem ciezko bylo wybrav wiec mu brat wybral,zaczal z tatusiem do brzucha mowic Jamie i tak mamy Jamiego
, podoba mi sie tez Milly
. Jakbym miala coreczke to chcialabym wybrac ktores z nich ale M jest uparty i mu sie podoba Lucy
. Juz czasami sobie w myslach tak przymiezam Lily i Molly albo Lily i Milly
. Zdanie zmienie jeszcze pewnie milion razy
. Co do chlopca to M chce Lewis (luis) to imie od zawsze mu sie podobalo, i mi tez sie podoba ;-).
. Teraz przerwa na posilek ;-).
.