reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .

Ja dolanczam , jestem mama dwoch szkarbow, mieszkamy Na zachodzie, za tydzien moj synek idzie do przedszkola , strasznie did martwie jak Bedzie bo on bez mamy zyc nie moze . Macie moze jakies rady Na te pierwsze dni? Syn idzie to przedszkola co jest przy szkole Na 3 godz dziennie ,w groupie jest ok 37 dzieci .
Witamy, super ze jestes, pisz jak najwiecej :tak: bo nas tu malutko zostalo.

Ja jestem ze wschodniego Londynu. O synka sie nie martw poradzi sobie, tez przez to przechodzilam ;-). Poszlo lepiej niz przypuszczalam :tak:. Cieszyl sie za sa dzieci i ma sie z kim bawic mimo ze ich nie rozumial ;-).

Czesc.

Akalin- a gdzie dokladnie z zachodu? Bo ja tez z zachodu:P I faktycznie nie martw sie da rade;)
Mamcia- a twoj w jakim wieku poszedl? szybko jezyk zalapal?

Ale nudziory.. mala spi, wiec chwila dla mnie:)
Ostatnio wstaje mi o 5-30, kochana cora;) :P
Czekamy na tatusia bo na miasto musze kaszke jej kupic a nie chce mi sie autobusem;)

A Jusia dzis chyba do PL poleciala? ;)

Jestem jeszcze :) Lecimy dzisiaj o 3 w nocy :) Cała jestem podekscytowana hehe :) Mam nadzieję,że jak wrócę to wątek będzie jeszcze żył, trzymajcie się mamuśki z bąbelkami swoimi !! :):)

Magda mlody poszedl jak mial 3 lata i 8 mies, nie mowil wcale po ang. ale sie nauczyl :tak:, szybko zalapal i ogolnie uwielbial szkole :-). Ciekawe jak bedzie z mala, ale ona juz od starszego uczy sie slowek ;-) a wiec jestem dobrej mysli :tak:.
Jusia1991 no to odpoczywaj kobito :-D, i baw sie dobrze.

Magda, mieszkam kolo lotniska Heathrow . - a Ty?
We srode idziemy Na dzien otwarty zobaczyc przedszkole. Codziennie z nim tam chodze, milo ze teraz zamkniete , pokazuje ze to jego przedszkole . Ze on tam Bedzie sie bawil, tlumacze, nie Wiem ile z tego rozumie.. Paine przedszkola nimi zostawily my swoje Zdjecie , zeby sie przyzwyczajal:)

reklama
Jusia- udanego wyjazdu;) oby maly spokojny byl.. Bo z moja myslalam ze oszaleje;/
Mamcia- to super ze tak sie zaklimatyzowal i dal rade. W towarzystwie jezyk sie szybko podlapuje..
Akalin- ja jestem z Actonu;) to chyba tak jest ze matka przezywa bardziej od dziecka;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry