reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Akalin - to mieszkamy obok siebie, a mogę wiedzieć miasto dokładniej ? Ja Feltham :)

Magda ,mamcia -dziękuję bardzo! :) Mam nadzieję,że maluch zaakceptuje szybko nowe otoczenie :)
Cześć dziewczyny ! :)

reklama
Hej mamuski co u Was? Troche nam sie dzis pogoda poprawila :tak:.
My dzien jak codzien :happy:, rano szkola teraz troche ogarnelam i musze mala polozyc na drzemke bo cos sie jej dzis nie chce spac, zawsze sama sie kladzie, jakis przyplyw energii ma :-p.
Milego dnia ;-).

Hej, dzis byl dzien otwarty w przedszkolu. Poszlismy tam , synowi chyba sie podobalo.. No ale w poniedzialek juz Bedzie Musial zostac Sam I wtedy sie zacznie, sajgon podejrzewam:) te przedszkole jakies male.. Na 34 dzieci pomieszczenie jest zbyt male moim zdaniem, ale pani przedszkolanka powiedziala, ze wszystkie state nurseries tak wygladaja. Hmm jak inne dzieci wytrzymuja to I jemu nic sie nie stanie, a w groupie wogole nie ma polskich dzieci

Hej.
Mamcia- to fakt pogoda nam sie poprawila ale od jutra ma byc znowu deszcz;/ ehh

U nas tez dzien jak codzien. Wzielam sie za przebieranie ubranek Majki ale sie uzbieralo tego i ile za malych w komodzie lezalo. Wieksze jej wyciagnelam co mialam odlozone.
Juz wczesniej tez mase ciuszkow odlozylam ale sprzedalam razem z rozkami kocykami itp;) poszlo jak swieza buleczka;)) hihi

A kupujecie swoim dzieciakom wszystkie nowe ciuszki?? Ja nie. To cos z ebaya zamowie, to z lumpeksika cos sie wyrwie ale jak cos w sklepie mi sie spodoba na nia to kupuje. Czasem sie zdazy ze zalozy raz moze dwa i za male. Tak szybko rosna te dzieciaki;))

Moja niuska juz spi. Juz krzyczala to kapiel cycol i zasnela sama;)
Takze wolne do nastepnego karmionka;)

Magda to nie pocieszylas mnie z ta pogoda :-(, jutro zmokne jak kura pewnie, a dopiero co wyleczylam przeziebienie....
Ja tez kupuje uzywane ciuszki, duzo dostalam od znajomej po jej coreczce :tak:. Lily mam ubrana od poczatku do ok 4 roku :-). Starszakowi za to kupujemy bo to juz duze ubrania i musi miec nowe. Tez chodze po lumpikach :-D, uwielbiam szukac jakis okazji ;-).

Mamcia- wlasnie sprawdzalam pogoed I niby jutro jeszcze tak ma byc:D a pozniej cieplej, a w nast tyg nawet po 23st noo ciekawe:-D
Mi juz moje zapasy na Majke sie koncza;) hehe;) u mnie w okolicy sa 2 lumpiki, z czego jeden to az sie nie chce wchodzic bo przeginaja z cenami, a drugi ciuszki dzieciece po 50p ma, a jak np cos dla doroslego to nieraz jak tez wyskoczy z cena to az smieszne, bo to ani zadna pozadna firma ani nic.. wiec dziwne.. a nawet ani funcika nie upusci :eek:

reklama
Cześć Dziewczyny :) jak mnie tu dawno nie było, chyba całe wieki. Niestety nie miałam dostępu do internetu a do tego jeszcze problemy ze zdrowiem...

Mamcia10 jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Brzusio rośnie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry