Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W całym tygodniu mój Mateusz ma zazwyczaj jeden dzień wolnego ... i ten dzień tak szybko mija, nawet nie wiem kiedy
Co tam u Was dziewczyny? Ja już się rozglądam za choinką, uwielbiam święta !
Cześć Jusia, ja mam choinkę ale muszę dokupić pare ozdób nowych. Jak szukasz okazji to kupuj na dzień przed np 23 grudnia są już przeceny , można bombki choinki kupić w śmiesznych cenach w supermarketach
Uwielbiam okazje , chyba nigdy niczego nie kupiłam po oryginalnej cenie!
Slyszalyscie o tej stronie : hotukdeals? Albo offeroftheday?
Nie no z choinką nie przejdzie dzień przed bo nie mogłabym się doczekać Ale te stronki ciekawe, pierwszy raz je widzę , pewnie można sporo rzeczy po przecenie dorwać
No ja też sztuczną oczywiście chcę, z żywą jest za duży kłopot .. Rok temu mieliśmy żywą i było co dzienne sprzątanie , a choinka z dnia na dzień wyglądała coraz gorzej
Ja ubieram duzo wczesniej, dla dzieci bo maja frajde . U mnie w domu tez ubieralismy szybko bo ja siostra nie moglysmy sie doczekac. Pewnie z tydz. przed swietami juz bedzie u nas stala