Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc dziewczyny mysle ze ja tez wpadne , jade do polski 16 , wiec przed wyjazdem moge sie z wami spotkac i dluzej posiedziec, hyde park bedzie lepszy niz regents park.pozdrawiamy.:-):-)
Jeszcze jedno pytanko, czy bedzie ktoras ze swoja poloweczka, bo ja bym przyjechala ze swoja, widujemy sie tylko rano do pracy ma na 12 a jak przychodzi to juz przktycznie spie. Wolne ma wlasnie w czwartek i piatek. Bardzo chcialabym spotkac sie z mamami i ch pociechami ale nie zabardzo chce zostawiac moje szczescie same w domu, bo i tak spedzamy ze soba tak malo czasu.:--(
Jezeli tak dajcie znac, bedze bardzo DZWIECZNA ;-);-)
Diewczyny Dajcie Propozycje Na Rolki Kiedy Sie Wybieramy Moze Tydzien Po Spotkaniu Z Dzieciaczkami Czyli Moze 13 Lipca 2007? Piszcie Propozycje:-):-):-)
majeczka wrocila i od razu lista jest swietnie;-):-)
a na rolki,mnie osobiscie pasuje,tylko wiadomo ustalic trzeba termin,a potem zamowic przez internet bilety,wiec laski jak macie chec poszalec to piszcie co myslicie