Witam wieczorową porą
Prosze o porade bo widze że wy juz doswiadczone jestescie.
Mam na imie Aśka mam 3letnią córke i jestem w 17 tygodniu ciąży obecnie jesteśmy jeszcze w polsce ale na poczatku grudnia juz lecimy do anglii .Mój mąż jest w londynie juz od połtorej miesiaca ,pracuje na umowe na pół etatu mimo ze robi cały.Moja prośba polega na wytlumaczeniu co mam robic jak przyjade(co zalatwiac i gdzie) i co mi sie nalezy.
Z góry dziekuje
i pozdrawiam

Prosze o porade bo widze że wy juz doswiadczone jestescie.
Mam na imie Aśka mam 3letnią córke i jestem w 17 tygodniu ciąży obecnie jesteśmy jeszcze w polsce ale na poczatku grudnia juz lecimy do anglii .Mój mąż jest w londynie juz od połtorej miesiaca ,pracuje na umowe na pół etatu mimo ze robi cały.Moja prośba polega na wytlumaczeniu co mam robic jak przyjade(co zalatwiac i gdzie) i co mi sie nalezy.
Z góry dziekuje
i pozdrawiam

mam nadizeje z ecos pomoglam,ale pisz smialo..sa dziewczyny co sa tu dluzej,rodzily tutaj i napewno ci pomoga
Napisze wam jeszcze ze dzieki naszej-klasie odnalazlam kolezanke ktorej nie widzialam 10 lat
Tak sie zlozylo ze mieszka takze w Londynie i tylko 20 min.metrem odemnie i dzisiaj zlozyla mi wizyte ze swoim 9-miesiecznum synkiem
Pozatym mozecie sie starac z mezem o house-benefit(dotacje na mieszkanie) jezeli wynajmujecie mieszkanie oraz council house(mieszkanie komunalne).Jak przyjdzie mi jeszcze cos do glowy to ci napisze.Zycze powodzenie i gratuluje drugiego bobaska
mam jescze pytanie, czy te przedszkola katolickie wszystkie sa za free??? Ja jestem z Housnlow, mieszkamy tu od poltora roku; niedawno dowiedzialam sie, ze blisko mnie jest katolickie przedszkole, calkiem niedaleko. Wogole to zastanawiam sie jak poradze sobie z zaprowadzaniem jej do przedszkola gdy sie przeprowaadzimy, umowe mamy do kwietnia i na pewno nie przedluzamy, no ale czzas pokaze