Witam Szanowne Przyszłe i obecne Mamy :-)
Jestem aktualnie w 13t2d ciąży, wyczekiwanej acz niespodzianki ( lekarze w Pl twierdzili, ze jest niewielka szansa, że kiedykolwiek zajdę w ciążę ). Niestety początki były bardzo tragiczne, co już na zawsze pozostanie w mojej pamięci ( w przeciwieństwie do Was nie ma zbyt dobrych doświadczeń jesli chodzi o służbe medyczną w UK - opiszę tutaj moje doświadczenia ku przestrodze innych ) i przez pryzmat czego już do końca ( mam nadzieję, że do szczęśliwego rozwiązania ciąży we właściwym czasie ) będzie kładło cień na moich odczuciach i emocjach związanych z oczekiwaniem na dzidziusia.
W Manchesterze mieszkamy od sierpnia zeszłego roku, gdzie to przyjechaliśmy z Lublina mojego rodzinnego miasta. Znaleźliśmy przytulne gniezdko ( niestety malutkie, ale dla małżeństwa wystarczające było, teraz powoli zastanawiamy się nad zamianą na coś większego, ale czas pokarze ) w centrum Manchesteru - Piccadilly Vilage ( M1 ). Namiary na to forum dostałam od znajomej z innego forum na którym jestem moderatorem, a które poświęcone jest związkom mieszanym. Oboje z mężem pracujemy, choć ja od 17 lutego przebywam na chorobowym ( co z jednej strony wcale mi się nie podoba, a zdrugiej wiem, że to najlepsze dla dzidzi ), a jak długo jeszcze to się okaże w najbliższy czwartek na wizycie u GP.
Pozdrawiam wszystkie uczestniczki tego forum, jak również Wasze pociechy i współmałżonków.
Amira