Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam!
mieszkam w Rochdale z mezem. przyjechalam tutaj we wrzesniu (maz pracuje 1,5roku), staramy sie o dziecko i ciekawa jestem czy bede miala darmowe leczenie tutaj podczas ciazy. maz ma ubezpieczenie i wiem ze jestem tez na nim. ale ogolnie nie mam zadnych papierkow ani NIN ani inne. wczesniej nie pracowalam i chyba najgorsze co moze byc ze nie znam jezyka. prosze powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras byla w takiej sytuacji? jak tutaj jest z ta opieka podczas ciazy? czy mozna wziasc tlumacza podczas porodu? czy za cos sie placi? slyszalam ze darmowa jest opieka dla kobiet w ciazy. prosze o wasze rady. dzieki

Jak przegladalam oferty mieszkan to macie tanio co do londynu, np.3bed semi-datched house z ogrodem i podjazdem na auto, umeblowane znalazlam za 600f na oldham
gdzie w londynie to koszt 1200f oczywiscie bez oplat...bede wdzieczna za jakiekolwiek info:-):-):-)R.usalko my mieszkamy na Crumpsall, ktore graniczy z Salford (w ktorym pracuje). Generalnie Salford nie nalezy do bezpiecznych i przyjemnych dzielnic. Brrrrrrrrrrr.......