reklama

Mamy z Manchesteru

Hej!!!

Dzisiaj jestem tu pierwsza? :szok: :szok: :szok:

Właśnie dostałam negatywna odpowiedz w sprawie pracy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . No trudno. Pogoda do ... Nicolka juz zdrowa :-) i mialam pójść z nia na spacerek na "buju buju" czyli na hustawki, no cóż chyba to przełożymy. Pojdziemy pewnie tylko do sklepiku i może na rowerek :-) (to prezent urodzinowy). Nauczyla sie na nim jeżdzić w ciągu jednego dnia :szok: .

Milego dnia

Danka

reklama
Witam

Fajnie Danka ze Nicolka juz zdrowa a za to moja Zuzie kaszelek jakis zlapal :no: :wściekła/y: i gorzej troszeczke przez to spi... moze znacie jakis bardzo dobry i skuteczny syropek????
wlasnie tez wrocilysmy z zakupow tutaj kolo domku i Zuzia spi-mam teraz chwilke dla siebie przy okazji gotujac obiad :cool2: gotuje dla Zuzi po raz pierwszy kapusniaczek-jestem bardzo ciekawa czy jej posmakuje i czy nie bedzie miala potem bolu brzuszka po niej chociaz surowke z kiszonej kapusty bardzo lubi :tak:
Danka a moze bys jakies zjecia wstawila abysmy mogly cie poznac i Nicolke???????

z mezem podjelismy decyzje o zlozeniu wniosku o mieszkanie. czy wiecie mniej wiecej ile sie czeka w rejonach Trafford???? albo Bury??? i czy mozna w dwoch miejscach zlozyc jednoczesnie????
cisnie nas troszke bo pod koniec czerwca wyjezdza juz do Pl moja przyszla bratowa a sami nie chcemy placic dodatkowo za pokoj :no:

Neeta bardzo ladny suwaczek i widze ze termin juz niedlugo........ :-)

Ewiki ja tak bardzo nie moglam sie doczekac Zuzi ze torbe mialam przyszykowana miesiac przed terminem :-D a Zuzia i tak sie urodzila tydzien po terminie :tak:

Dorin, serdecznre choc spoznione zyczenia urodzinowe dla corci.
Wszystkiego naj naj dla malej ksiezniczki.
Zeby rosla zdrowo i sprawiala tyle radosci co do tej pory.:happy:

To ja i Nicolka - niestety nie jest to aktualne zdjęcie, ale jak tylko bede miala nowsze, to wkleję

hej wszystkim:) co tu tak cicho?!:eek:
u nas nudy... taka pogoda dzis ze nawet nie bardzo mozna wyjsc... Kai zeby ida nastepne i biedna ma takie pucki czerwone i marudzi i nic nie chce jesc:-(
Nasz tatus mial dzis urodziny:tak: Kaja mu narysowala laurke sliczna:-D;-) , na stole tez narysowala pisakiem czerwonym:baffled: :laugh2:
a co u was?
ja za 3 tyg do polski na 1,5 miesiaca a po powrocie trzeba do pracy wracac bo kasy malo :eek:. ciekawe jak to wszystko bedzie.
Teraz robie kurs childmindera, jeszcze mi 2 tyg zostaly:tak: nawet ciekawy jest nie powiem. sama nie wiem czy sie tym zajme ale przynajmniej wiecej opcji do wybotu.
Dobra nie zanudzam po pewnie tylko mi sie nudzi bo wszyscy z rodzina siedza...:confused: moj Tomasz w pracy a Kaja juz spi.
nara
3majcie sie

Zuzia24-my sie staralismy o mieszkanie w Bury, jestesmy na liscie oczekujacych ale niestety lista jest dluuuuuuuuuuuuuuuuga wiec nie wiem czy sa szanse na takie mieszkanko, zarejestrowalismy sie w lipcu zeszlego roku i jak na razie czekamy.....No ale papiery zawsze mozna zlozyc i sprobowac, moze w koncu akurat cos sie trafi

Eternity_666 czy mozesz cos wiecej napisac o tym kursie na childmindera? Ile trwa, gdzie go robisz, jak wygladaja zajecia itp? Ostatnio wlasnie tez zaczelam myslec o czyms takim...

reklama
Eternity - z mila checia skorzystam z zaproszenia na kawusie i sama zaproszam - ytylko niestye czasu poki co na wszystko mi brakuje:confused:

a ja mam jeszcze pytanko o child tax credit - czy to jest pomc finansowa jednorazowa - czy tyg/miesoeczny dodatek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry