reklama

Mamy z Manchesteru

Wozki widzialam jeszcze w Babies r Us, w Bootsie chyba tez- ale musi byc duzy, no oczywiscie w Mamas & Papas no i praktycznie na kazdej gieldzie i targu. I oczywiscie na ebay.co.uk:tak:

reklama
hej hej:)

co do laktarorów - polecam firmy tuffi (mozna go kupic na allegro- tu inaczej nie mam pojecia jak:confused:inaczej
...
Pytałas Eternity czym ja tak tu jestem zajęta- ano,,,,,,,,,niby niczym szczegolnym;-)..oprócz tego, że narobiło się i szukamy z mezem jakegoś niedrogiego mieszkanka(chcemy starać się o akowe z urzedu- help-kto wie jak to dobze zalatwić- bo dostalismy jakieś numery i tylko odsyłaja od jednego do drugiego i na koniec automatyczna sekretarka:-(...zalatwiamy te urzędowe sprawy..z benefitami - i tu tak podsumowując dostaliśmy juz formularze zwrotne - child tax credit i working tax credit(czy to czasem nie jest na jednym formularzu wypelniane?.....i jeszcze benefit na dziecko -tyg dodatek?...(o to osobno moge się ubiegac?----------(matko jedyna strasznie to dla mnie zawiłe:zawstydzona/y:...help- Eternity ratuj!bo wiem, ze Ty w te klocki mocna jesteś!

a tak poza tym, jakie są szanse przyznania mieszkania z urzedu?.......mam jeszcze innych 1000-ce pytań(mogłabym niejedna os. zamęczyć- więc na dziś pas- choć -WSZELKIE INFORMACJE SĄ DLA MNIE BARDZO CENNE!

caluję Was ciepło i serdecznie ściskam - cmok!

a gdzie u są dziewczeta giełdy i targi..no i sklepy dla dzieci ????bo ja to zielona wciaż jestem:-(..mało tego np. buty Klaudii rodzice-dziadkowie w PL kupili i czekamy na paczke:-D

R.usalka bardzo fajne ciuszki i buciki sa w NEXT i H&M, ale jesli chcesz cos taniego to musisz sie wybrac do Primarka.
A jesli chodzi o targi czy cos w tym stylu to praktycznie w kazdej wiekszej dzielnicy jest Car Boot.

Hej dziewczyny:-)
Luciela witamy serdecznie:tak:Zagladaj do nas czesto.

A na parent education to sie wczoraj nudzilam jak mops, a moj biedny facet to prawie usnal:-) Nic nowego sie wczoraj nie dowiedzialam. Jedynie objasnienie wszystkich skrutow medyczno- porodowych bylo ciekawe. Bylo strasznie duszno i na prawde mialam juz dosc. Ale co tam, grunt ze dotwalismy do konca;-)

Dziewczyny chcialabym wyslac paczke do Polski, czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia w tym temacie. Bo tych roznych firm wysylkowych jest mnustwo,a poczta droooga . Wiem ze przez kosciol mozna wyslac ale nie mam pojecia jak dlugo to idzie i wogole. Jednym slowem chodzi mi o to czy mozna w miare tanio i pewnie wyslac paczuszke nie przez poczte? Z gory dziekuje:-)

Aaa, no i co z tym spotkaniem, bo nam w koncu Eternity wyjedzie:baffled:

pozdrawiam goraco

Ewiki ja kiedys wysylalam paczke przez Eagle Transport. Odbieraja z domu w Angli i dostarczaja do domu w Polsce 4 do 7 dni okolo £10 za 10 kilogramow. Ale problemem jest to, ze ta firma jest w Londynie i nie mam pojecia czy maja jakies oddzialy w Manchesterze lub innych miastach.

reklama
Dzieki za szybka odpowiedz:-)
Eagle transport towlasnie ta firma z kosciola. Chyba sie na nia zdecyduje bo do kosciola mam rzut beretem. Jedyny problem jest taki ze oni tylko 3 razy w miesiacu wysylaja te paczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry