Eternity_666
Aktywna w BB
Teraz sie nie mozesz doczekac ale wykorzystuj czas ktory masz tylko dla SIEBIE...
hehe potem niewiele go zostaje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
potem juz go niewiele jest
.
fajnie bo moge chociaz z kims pogadac na temat jak sie rozwijaja nasze szkraby :-)
daleko w tyle juz jestem

Wiec glowa do gory,te 2 tygodnie szybko zleca

ja zdrowa ale nasz tatus cos smara... mam nadzieje ze nas nie zarazi! Ja tez bylam taka chora w ciazy ale tylko raz na szczescie, nic nie bralam, bo nie bardzo nawet jest co, trzeba przelezec niestety. Moze lepiej zadzwon do roboty ze nie przyjdziesz, bo to nigdy nie wiadomo lepiej sie wyleczyc niz nie zaleczyc
Mialam zamiar wracac do pracy ale nie moglismy znalezc zadnej odpowiedniej opieki dla Kajki wiec stwierdzilam ze sama zostane opiekunka (childminderem) !!!