mi takze kazdy dzien praktycznie pasuje!..i równiez wolałabym w tygodniu..ale poki co na kilka dobrych dni jestem uziemiona..(zaczełam pisac i zapomniałam

..
dziewczyny! wczoraj poszły mi wiązadła...w lewej stopie..Mówie Wam jestem na siebie wsciekła..Miałam juz to i odnowiło sie..az wyc mi sie chce, bo sie udupiłam i moja Klsiezniczke na kilka dni w domu..
Wczotj wyj. Adam poźno wrócił z pracy wiec sama wykapałam i uspiłam mała..Cieszyłam sie, bo wiezór mielismy wolny..Zostawilismy mała z sisotra i pojechalismy do asdy na zakupy..Bylismy juz pod domem..Adam zapomniał pilota od bramy i ja wsykoczyłam z by ją otworzyc..Sierota zaczełam ja oteiwrac tyłem..i brama poleciała mi na noge...BYło juz po 22..pojechalismy do spzitala..ale było az 44 os przed nami, a domownicy dzis do pracy poszli..wiec kazałam zawrócic do domu..Siedze z wielka, opuchnieta, granatowa syrka..
Poszlismy spac po 1..Mała jak zwykle po 19..i zawsze spi do 7.30-8..a dzis jak na złosc wstała po 6..Padam..Zniosłam ją na dól..umordowałam sie niezamowicie- ona jeszcze nie schodzi sama po schodach..a ja o jednej nodze

..druga boli

...ech- pech.........
Niedługo sie przeprowadzamy...obiecuje pochwalic sie fotkami, jak juz bedzie po wszystkim.
Kurcze, nie wiem jak Wy, ale ja straasznie tu w Uk czuje sie samotnie:-(..a teraz jeszcze bardziej jestem zrozpaczona..
AniaPietra- napisz wiecej szczegółów o tym spotkaniu - masowaniu

..jak mi noga wyzdrowieje, zamierzam na bank z mała na basen chodzic na oxford road..moze ktos do nas dołaczy..?
Co do ciemnieniuchy..moja miała takie delikatne strupki, jakby piegi - i bylam u lekarza i powiedział, zę duzo oliwkowac( w pl sklepie mozna kupic oliwke bambino np.)..nawet zwykła oliwa jadalna, jesli sklep nie po drodze, czy za drogi i wyczesywac..aa no i "wietrzyc" tzn. dawac dostep powietrza..
POZDRAWIAMY CIEPLUTKO!!!