Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anecia - witaj!! Jak miło, że się zjawiłaś, ja chętnie poznam ciebie i twoją kruszynkę. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja mieszkam zaraz przy Saltwell Park, może kiedyś wybierzemy się na spacerek?
Jak milo,witam Misiowka .My mieszkamy w North Shields ,troche daleko od Ciebie:-(.Ale przeciez nic nie stoi na drodze umowic sie gdzies w centrum .Jestem otwarta na propozycje.
Calus Aneta
Oj ale cisz na wątku szkoda;(
Misiówka od nas wyjechała:-( ,z Anastsią juz sie znamyNasze córky bardzo się polubiły i my z Anastasia zresztą też hi,hi
No nie wieże ,ze nas tak mało w Newcastle
hej no wlasnie widze ze jakos malo kto sie tu udziela szkoda .Gratulacje ciazy czy to twoje pierwsze dziecko ??? pewnie nie mozesz sie juz doczekac ???? Mam wiele pytan ....mieszkam w Bradford przez ostatnie 2 tyg bylam w Newcastle poniewaz rozwazamy przeprowadzke do Newcastle ale ja bardzo malo wiem jak sie tam zyje miasto duzeladne czyste co mi zaimponowalo ta czystosc u nas tego nie ma za duzo roznej swiatowej mieszanki tu mieszka jesli mogla bys mi napisac jak ci sie mieszka w nEWCASTLE BYLABYM WDZIECZNA pozdrawiam
cześc, cześc. To moja pierwsza ciąża, długo oczekiwana zresztą. Jeżeli chodzi o mieszkanie w Newcastle (ja mieszkam w Washington kilka mil od Newcastle) nie mozna narzekac zależy od dzielnicy, ale to jak wszedzie. Pracuje w Newcastele stamtad też mam wielu znajomych polakow i anglikow. Nie ma tu takiej mieszanki etnicznej wiekszośc, wiekszosc jest anglikow (jesli wiesz co mam na mysli) sa dzielnice w ktorych żyja pakistanie czy jacystam inni ale raczej w normie jesli chodzi o ilosc.
Tu jest forum www.polnews.co.uk moze tu znajdziesz jeszcze jakies odpowiedzi. Smialo pytaj jakbys chciala coś jeszcze wiedziec.