reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
No dokladnie Agata zawsze na siebie głosuja:tak:
a co do kometowania to fakt byly takie akcje jak piszesz:):-D

Aniu my w flagi norweskie sie zaopatrzylismy i jutro jedziemy do miasta na parade :-) jeszcze nie bylam nigdy ogladac jak to tu wyglada

a zeszly rok pamietam :-D jak to biedna Kasia i Agata musialy nam nr tel. podawac na polske z norweskiej tv
pamietam,ze cala karte wyczyscilam na polske i co? ani 1 pkt. z Norge nie polecial na Pl :szok: rodacy sie nie spisali hahaaa:-D:-D

uwazam,ze juz Norge wygralo :-):-)

No tak mało wpadasz na BB...a mi po głowie chodzisz co tam u Ciebie?Fajnie , że jutro idziesz zobaczyc jak Norwedzy świetuja , u nas na wsi cos też się dzieje, jak meżus po dzisiejszym drinkowaniu bedzie w stanie chciałabym pojechac do Bergen, Kasia w KRS...

Pną się szybko w górę, super :cool2:

My flag nie mamy, ale wczoraj ktoś nam kwiaty podrzucił w kolorach norweskiej flagi :szok:
Nie wiem czy to taki zwyczaj czy nie, ale miły gest :-D
A tutaj dowód ;-)
dscf4560r.jpg

tak wiem Aniu,ze ostatnio za malo wpadam... nie wiem czy to nadrobie,bo teraz dodatkowo cwiczenia mi zabieraja czas i przez to trudniej mi wpasc w dzien i cos napisac
a wieczorem to mam jedynie sily pilota w rece trzymac :sorry2:

w piatek przylatuje tesciowa,niby spoko sie dogadujemy,ale przylatuje i zostaje u nas na jakis rok,czyli rok nie bede sie czula w 100% jak u siebie w domu:sorry2:,ale mam nadzieje,ze przez ten czas uda mi sie wiele dla siebie zrobic :-) (chce sie dostac na ten kurs co Nav mi zaplaci a potem znajdzie prace,ale zobaczymy jak tow yjdzie):happy2:

a co u ciebie Aniu? w N. jestes??

wygralismy!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no to jutro Norwegowie maja podwojne swieto hihiii fajnie im
kiedy my sie doczekamy ze Polska wygra???

I Norge wygrało :tak::-):-):tak:

No jak zobaczyliśmy te kwiatki to szok przeżyliśmy :tak: Widzieliśmy, że ktoś odjeżdża sprzed domu, ale myśleliśmy, że się ktoś pomylił, wychodzimy a tu pod drzwiami bukiet kwiatów, jeszcze ładnie były w folię ozdobną owinięte :-)

reklama
i am in love

super

a widzieliscie na koncu jak duzo lepiej zaspiewal? No i jak te kobitki ladnie i lekko juz chodzily

na jestem happy,, juz winko otworzylismy w polowie glosowania:-)

Do góry