Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale i tak wychodzi duzo taniej niz jakbym poszla gdzie indziej, a ostatecznie codziennie tam zakupow nie robie! :-) Teraz czeka nas szal zakupow w IKEI gdy sie w koncu przeprowadzimy. I to masa rzeczy, od kuchni, po poleczki itp. itd.... Ufff, az sie boje, ale w koncu trzeba bedzie.
:-(
Aha, i znow dostalam kolejne zmiany! Oznacza to, ze chyba powinnam zaczac nocowac w sklepie! 

Bog mnie skaral takimi pokielbanymi cyklami!tak ,mam żel na dziąsełka i daje mu paracet w ciągu dnia ,bo wieczorem dostaje ibux w syropie przez to przeziębienieAnia ode mnie to chyba tez Trondheim najbliżej ale i tak daleko :--
-(ja to jestem durna bo nie pojadę a oglądam na stronkach i się nakręcam,no dekiel po prostu
A macie coś na te zębiska
a z owulką to wiem że mam dobrze,jedyna moja metoda antykoncepcji od wielu lat 

Oczywiście, domek zwiał nam sprzed nosów!!! Dwóch facetów, którzy mieli złożyć nam oferty, ciągle zwleka... A to nam opóźnia możliwość zakupu domu,a tym samym przeprowadzki... 

Boże, no już 3 czy 4 domek, wymarzony, duży, z możliwością przerobienia po swojemu... :-
Cholera jasna!!!Mary ja tez już przestałąm jeżdzić i oglądać domki bo później człowika sciska i skręca jak przelatuje koło nosaa z owulką to wiem że mam dobrze,jedyna moja metoda antykoncepcji od wielu lat
![]()
Zazdroszczę Ci, kochana! Ja od początku roku miałam cykle rozmaitej długości - od 30 do 46 dni!!! 

No, i weź tu człowieku namierz owulkę! 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggrrrrrr!!! A co do domków... Ufff, tak nam smutno... Własnie w tym momencie "nasz" domek jest licytowany i to tak tanio, że z łatwością moglibyśmy go kupić... :-

Pokombinowałam, posprawdzałam i powiedziałam, ze mogę być na 14. No to się rozmyśliła!
Lubię swoją pracę, ale jak mi dzwoni czy mogę przyjść za 2 godziny, to mnie szlag trafia! Jakby nie mogła tego zrobić dzień wcześniej - a ja biorę chętnie wszystkie nadgodziny!Mary spokojnie nie ten to będzie następny,ja ci dobrze radze póki nie macie potencjalnego kupca nie oglądaj bo się deprechy nabawisz
Dobrej nocki :-)

Jeeeeeju, to całe zamieszanie jest jednak stresujące, więc trzeba wrzucić na luz i przestać zaglądać na finn.no!

ale nic nie jeżdżę,nie oglądam,może coś w przyszłym tygodniu się u nas wyjaśni i będziemy wiedzieć czy szukać domku czy nie