Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze tylko ostatnio brak czasu na fora, ale w lipcu już będzie troszkę wiecej czasu aby ogarnąć,Młody rośnie 20 idziemy na szczepienia i kontrolę jestem ciekawa ile przytył. Zjada już obiadki ze słoiczków i dzisiaj to aż sam otwierał buzike.Oj wspólczuję poranionych sutków ale i tak nic nie przebije ugryzienia przez pełna paszcze zebów,karmiłam moją Martychę 14 miesięcy i tak pod koniec dała czadu ze miałam dośću was ewidentnie problem ssania skoro i z butelka jest problem,kurcze szkoda ze tak bo jak będziesz podawac cały czas butlę to mała juz piersi nie zechce pewnie a trudno jest utrzymac laktacje tak bez karmienia.Na bolące i poranione brodawki najlepszy bephanten i własne mleczko.
Iwi co tam u was??????????
ja czytam,ze piszesz,ze maly juz je sloiczki, i sobie mysle "boze, on ma przeciez jakies 3 miesiace dopiero" patrze na suwaczek a tam juz 5 miesiacyz gorka :-) kurcze,w szoku jestem jak czas leci...ani sie obejrzymy,a bedziemy dzieciakom 18-tki wyprawiac