Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilka czy on te swoje olewactwo tłumaczy , że jest zmęczony?;-)

. może jeśli mówi ,że pieszczotliwie zwracazsie do małej , jest po prostu zazdrosny , myśli , że on w tej sytuacj sie nie liczy, i też cierpi,moze trudno mu sie odnalezc w nowej sytuacji. mowilas mu ze czujesz sie zaniedbana i oczekujesz pomocy? to napewno tylko stan przejsciowy, uszy do gory. a swoja droga tak ci zazdroszcze takiego malego szkraba, tez juz bym chciala:-(

no widzisz Lila. te chlopy to takie så.. ja tez dzisiaj mialam przepychanki ze swoim, mowi ze rozumie ale wyjscia nie mialam i 10,5h w pracy bylam...
nie wiem co Ci poradzic.. mezczyzni to nigdy nie zrozumiejå lez i narzekan kobiety.. to moze go wez na inny sposob. szantazem - ale tak na wesolo - dami ci noge ale umyj podloge!![]()

juz mi lepiej 

Lilka nie martw sie , to przykre, jeszcze jak masz dwójke dzieci , to napewno Tobie ciężko , ja wymiękam przy Cezarku, jak już tak sie żalimy, to mój mąż jest podobny, dzisiaj rozmawialiśmy przez tel i powiedziałam mu że po co mam tam jechać jak on wogóle mi nie pomaga przy małym , nawet jak wekend i szybciej kończy, on oburzony że on zmęczony , ciężko pracuje i takie tam . ja chyba nie jestem stoworzona na kure domową, bo jeszcze jemu usługiwac , też padam , zresztą nie uważam że mu jako matki nie mamy prawo być zmęczone, oni powinni to zrozumiec i chociaż nam ulzc, no nie?

ale za pozno by to cos zmienilo w mezulku
naszczescie sa to momenty..ale teskni mi sie do zycia kiedy bylam niezalezna i pelna radosci :-( bo sie jakos zmeinilam...stlamsilam? 
ZWARIOWALY DZIEWCZYNY!
...no dobra,dobra... kupie nawet 2!!!!!
co tam. jak juz siedziec to przynajmniej wiedziec za co!!!![]()

ty jestes the best