reklama

mamy z norwegii

hej,hej!
u mnie zakupki sie udaly i wogole przyjemny dzien byl..pøzno wrøcilismy,dzisiaj pøzniej wstalam i taka galowata chodze.. kawy chce (pøki co zwyklej) potem na orzezwienie moze koktail kawowo-bananowy co to Ania w przepisach zamiescila.. pozatym zeby nie zmarnotrawic dnia chyba przynajmniej wezme sie za pranie..
milego dnia Dziewczyny..

ps. wciåz marzy mi sie lato nad mozem..normalnie nie moge przstac o tym myslec..

* * *

ooo..
przypomnial mi sie kawal.. blondynki nie obrazcie sie!!

pyt: co robi blondynka na dnie kanalu sciekowego?
odp: zakupy..

reklama
Hejka, jeszcze śpicie :-D?
Ja nie mogłam dzisiaj rano tyłka podnieść z łóżka.
Pierwsze badanie w ciąży miałam w Polsce i lekarz powiedział żę cytologię zostawi norwegom. Teraz w Polsce jak d niego pójdę to pierwsze co będzie powiem mu żeby zrobił cytologie :-D tylko nie wiem czy zrobi bo będę już w 6/7 mies. ciąży.
W piątek idę do mojego Doc. Kazał mi się omówić na wizytę w lokalnym ośrodku zdrowia. Chyba żeby położną wybrać czy coś, bo widzę że piszecie że "położna mówiła to albo tamto" :-). Dzisiaj tam pojadę, tylko on mówił żebym tam poszła z mężem:-( a z tym to ciężko.
Później idę do przedszkola, spytać co potrzebuje i wogóle. Moje nie strajkuje :-D.
Miłego dnia Kochane Babeczki :-D!!!

witam , ja wstałam pół godziny temu, ale mi dobrze:-D.troche mnie głowa boli, ale zaraz wezme jakiś dopalacz
filmala1.gif

a jak u was pogoda , u mnie sie chmurzy...​

Dziendoberek!My dzisiaj jedziemy nad jezioro takze tez mam zaplanowany dzien.Pisalam wam wczesniej ze tutaj sa z PL dziewczyny ale takie paniusie.Okazalo sie ze jedna z nich jest wporzadku.Jest ok.To wlasnie z nimi mamy jechac nad te wode.Ona ma 9-miesieczna coreczke i 8-letniego syna a ja 5-letnia corke Patrycje i prawie polrocznego synka Dominika.Bedziemy grilowac bo stwierdzilismy ze to bedzie zamiast obiadu.:happy:Jest tak goraco ze nic sie niechce.Mi nawet niechce sie wyjsc na spacer ale pozniej wychodze bo to slonce juz tak niegrzeje.Wiecie co jest cieplo slonce swieci i jak pada deszcz tez niedobrze ale ja ogolnie wole sloneczko!:-)Dzieki Kasiu za link i pomoc!:happy2:

..u mnie jak wstalam cale niebo pokrywaly jakies takie szarawe choc niegrozne chmurki a teraz znowu sie przejasnilo i slonce i upal.. na szczescie wieje wietrzyk choc jeszcze nie wiem czy taki orzezwiajåcy czy zimny.. wlasnie spakowalam pranie i jade do hotelu.. bede tam czekac az sie zrobi i pic kawe.. a Ty jakie masz plany?

ps.marta na cytologie chyba nie bedzie za pøzno bo ja mialam robionå teraz jak bylam w PL -to byl juz 8m-c..

ps. Dziewczyny uwazajcie ze sloncem. stosujcie filtry!! wczoraj w radio møwili ze nad Norwegiå - szczegolnie poludniowe wybrzeze (!) powiekszyla sie dziura ozonowa i zachodzi bardzo duze ryzyko opazen skøry!! ponadto w calym kraju jest alarm przeciwpozarowy.. z racji upalæw wszystko jest bardzo suche wiec proszå o szczegolnå uwage i nie rozpalanie ognisk i grilow w miejscach zagrozonych..

Ana chyba burza idzie :-D. w końcu powietrze się trochę oczyści:-D
u mnie trochę pogrzmiało, ale fajnie:-D
A ja chciałam się spytać Dziewczyn które mają Norwegów. Jak tam Wasze smaki norweskie jak np. pinne siett( piszę tak jak mówię bo nie wiem jak się pisze;-)):-D bo mi szczerze to on nie smakuje:baffled: Te owcze żebra normalnie mi śmierdzą, sorki.
a jakie parówki są tutaj dobre??? Jakiej firmy???
Jadę tą położną załatwić :-D.
Do później...:-)

reklama
Załatwiłam wszystko:-D. Do położnej kolejka wiec do mnie zadzwonią jak będzie miejsce. A w przedszkolu luzik. Właścicielka fajna, przedszkole tez. Natalka od razu poleciała do dzieci, akurat jadły owoce:-D. Podpisałam że chcemy aby Natalka chodziła tam i już:-D. Mają fajnego opiekuna, hihi, ale Natalce się nie spodobał.
A jak ktoś ma urodzinki to wszystkie dzieci robią placuszki :-), fajnie.
I mogę już z Natalką przychodzić do nich jak mam wolny czas.
A z taj reklamy to tak się naśmiałam, skąd oni wzięli taką blondi :-D????

A z burzy nici :-(, tyko się ochłodziło i to wszystko. A ja u Ciebie Ana? popadało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry