reklama

mamy z norwegii

no to widzę , że repertuar zajęc w przedszkolu taki jak u Czarka:)
no a z tym deszczem to jakoś dziwnie bo był moment , że słyszałam burzę a teraz cicho....ale ciągle duszno i te pyłki lataja , więc siedze w domu , bo się męcze jak cholercia

reklama
Pogoda dzisiaj jest straszna. Teraz jest taka duchota że szok. Mała siedzi w baseno-piaskownicy z ciepłą wodą. Chociaż ktoś się chłodzi:-).
Ale cisza u Nas:-D, chyba wszyscy padają od tego upału.
Ale podobno lipiec i sierpień ma byc brzydki.

ja sie chowam w domku:-D, u nie jest chłodno:tak:
No ^Marta^ jutro robie krokiety, juz mi sie wyczerpały pomysły na obiad, ale bez kapusty nie mam kapusty, inapewno będą smaczne:-p

ja właśnie pochłonęłam jednego:laugh2:. Taki gorąc na dworze że wymyślam już coś lekkiego i co się też da na zimno jeść. Z Natalką to nie mam problemu bo mogę jej ugotować makaron i go wcina albo sam ryż. Ale chłopaków nie ma 13 godz, a w robocie dostana wycisk wiec muszę coś treściwszego zrobić.
A a zrobię te nadziewane ziemniaczki:tak:.

hej!
a ja zrobilam czesc prania, jutro chyba druga tura.. potem spalam, przyszedl J. i powiedzial ze mamy dzisiaj pøznego grila..ok.22:00 jego przyjaciel no i zapytalam Marcina.. teraz troszecke oprzåtne ale bez wielkiego HALO!! milego wieczorku Dziewczyny!!

ps. marta pytalas o norweskie jedzenie.. rzeczywiscie poczåtki byly ciezkie, ale teraz jest o wiele lepiej bo prawda jest taka ze domowe jedzenie jest lepsze niz gdzies po jadlodajniach,hotelach.. pina kjøtt tez kiedys nie za bardzo - teraz uwielbiam!!! møj Piekny jest kucharzem i fuszerki nie odpierdziela dlatego dzieki niemu zaczelam jesc wiele rzeczy choc pod niektorymi wzgledami jedzeniowymi wciåz smieje sie ze to banda barbarzyncøw jest!! :))

ja właśnie pochłonęłam jednego:laugh2:. Taki gorąc na dworze że wymyślam już coś lekkiego i co się też da na zimno jeść. Z Natalką to nie mam problemu bo mogę jej ugotować makaron i go wcina albo sam ryż. Ale chłopaków nie ma 13 godz, a w robocie dostana wycisk wiec muszę coś treściwszego zrobić.
A a zrobię te nadziewane ziemniaczki:tak:.
chłopaków? a ile ty masz tych facetów u siebie pod skrzydełkiem???:-D

hej, a ja wlasnie wrocilam do domu,,, kurcze jak goraco...

maz pojechal sie kapac z kolegami a my juz zostalismy bo caly dzien poza domem. Okolo 20 ja wykapie, ale nie wiem jak ona bedzie spala w taki upal... ma byc 19 stopni u nas w nocy, a teraz nadal jest skwar i chodzi w samym pampersie po domu.... ja mam tunike tylko taka dluzsza i tez mi goraco..

nie przywyklam do takiej pogody w Norwegii:szok:

mam ich aż dwóch: mojego ukochanego Tomasza i jego ojca(jeszcze)
Ale jak się wpienię to powiemy mu wyp... stąd:-D, bo on i teściówka już powoli przeginają:wściekła/y:. A że długo tutaj nie zostanie, bo chcemy go we wrześniu wywalić.

Ale wczoraj coś podsłyszałam jak gadał z teściówką że ona chce prawdopodobnie zrezygnować z pracy w Polsce . a teściu żeby sie porządnie zastanowili opoki on jest tutaj. To się tutaj sprowadza :szok:!!!!
to ja na księżyc cholera pojadę!!!

reklama
mam ich aż dwóch: mojego ukochanego Tomasza i jego ojca(jeszcze)
Ale jak się wpienię to powiemy mu wyp... stąd:-D, bo on i teściówka już powoli przeginają:wściekła/y:. A że długo tutaj nie zostanie, bo chcemy go we wrześniu wywalić.
a to dlatego rodzinka się zjedża , bo mieszkacie z teściem....
może poprostu porozmawiejcie z nim i , że jesteście młodzi i chcecie sami mieszkac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry