Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!! Anka a to twoja chatka ta z trawą;-)?
.
, heh heh
?
.
.
!!!

mam juz wizje ze zrobie Milence pokoik na tip topNo wlasnie Aniu tak jak mowisz mam co robic przy dwojce dzieci i niejest lekko ale da sie!Tylko niema sie czasu dla siebie i to mnie troche!Z Dominika jest kluska,on ma prawie pol roku.Jak ja go urodzilam to on wazyl 3340 a Patrycja 3200.Tylko ja jestem niskiego wzrostu i szczupla.Jak bylam w ciazy to wcale takiego duzego brzucha niemialam i to jest dla mnie dziwne!Dominik wazy prawie 11kg to mam co dzwigac.Dobra ide zrobic cos do jedzenia.Odezwe sie pozniej.Milego dnia dziewczyny!:-):-):-)

kobito to masz co nosic

Witam serdecznie
Nie wiedziałam wcześniej o istnieniu tego wątku. Od 2 tyg. miszekam w Krisiansand. Wszystko tu dla mnie nowe, inne. Jeszcze nie wiem, jak tu wszystko wygląda od strony medyczej i prawnej. Mam nadzieję dziewczyny, że pomożecie mi się z tym wszystkim zapoznać.
20.VI. mam jadę na ost. wizytę lekarską do Polski. Potem każda kolejna będzie tutaj.
Jeżeli macie jakieś dobre rady to proszę, z chęcia wszystkiego posłucham.
Pozdrawaim wszystkich i zyczę miłego dnia.

Mamusie.. mam tylko jeszcze jedno pytanie..
..czy stosowanie w okresie laktacji srodkow zwalczajåcych cellulitis - mowie TYLKO o kosmetykach i stosowanie ich TYLKO na dolne czesci ciala np.uda, NIE jakis pigulkach czy innych suplementach diety nie wplywa ujemnie/szkodliwie na karmienie piersiå? wiem ze odchudzanie sie na sile czy wykonywanie cwiczen fizycznych moze spowodowac utrate pokarmu, czy slyszalyscie lub wiecie na ten temat cos jeszcze?![]()

ale wkleje,obiecuje ale nie dzis 
Pogoda cudna. A ja słyszałam ze w Norwegii lata nie ma? Co za bzdury
!:
Lilka te 3300 to nadpłacają tylko 3 miechy do tyłu :-( wiem bo sami się o to staraliśmy i tylko za 3 miechy do tyłu nam dali i poszłam sie spytac i kierowniczka powiedziała ze tak jest w przepisach.
A te 970 miesięcznie to 6 miesięcy do tyłu.

Lilka ja próbowałam cos wykombinowac z albumami, ale fotki sie nie pokazuja , i cos ty tam wykombinowała ....?

:-)