reklama

mamy z norwegii

lekarstwa , to w sumie nie wiem , pewnie dopiero wyniki pokażą czy pomogły , bo achowanie jego poprawiło sie przed dawką tego Bactrimu. podobno muszę odczekac 4 dni po ostatniej dawce i dopiero zrobic następne badanie posiewu, czy tak ?
tego to nie wiem. ja skonczylam dawac antybiotyk pod koniec maja, wrocilam do norwegii i poszlam do lekarza zeby zrobic badania to powiedzieli ze przysla skierowanie. do tej pory czekam.......:wściekła/y:

reklama
szkoda norge ze tak ciezko Ci sie z nami zgrac ale najwazniejsza teraz jestes Ty i Jasiu wiec odpoczywaj.. my sie z tåd nie ruszamy! ;-)

tampeza?! no cos ty? od maja czekasz?

dokładnie , każde dziecko sie inaczej rozwija ,a mataki tez lubia koloryzoawac:tak:
u mnie był "pierwszy kroczek na roczek" zreszta ja jestem za tym , aby dziecko za wcześnie nie chodziło, potem u dzieci odzywaja sie wady postawy , nóżek itp, jak jest gotowy to sam , mój mąż bardzo chciał wcześniei tam go męczył ale CEZARY nie dał sie woli tatuśka, był gotowy to poszedł sam , i tak ładnie jak na chłopaka. tak samo jest z przechodzeniem ciąży , nie martw sie Kasiu , ze , ktoś tak , a u koleżanki tak , a ty inaczej , to nie ma znaczenia .

ana to co to znaczy? ze wogole go nie stawialas i za raczki i chodziliscie? ze sam sie podniosl (bez pomocy) i zaczål chodzic? bo noe zrozumialam...

wlasnie moj luby wrocil..w Oslo byl po prezenty! kupil mi te make up`y (2 - bo nie moglam sie zdecydowac).. i tak od siebie kupil mi tå wielka pilke do siedzenia i cwiczenia!! :szok::-D zebym tylko wiedziala co z tym robic!! :-D

a ja w miedzyczasieWaszego pisania probowalam znowu z tymi lilypie.. patrzylam wszedzie, nawet rozmiar zdjecia zmniejszylam bo myslalam ze za duze i NIC!!!! :sad:

sprawdzalam. a to juz 10t3d i pozostalo 210dni..

dobranoc:-)

Załączniki

• Skalowanie.jpg
    Skalowanie.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 96
powaleni? pamiętam JAK pisałaś,ale nie zkumałam , że od maja , ale zlewka!:no:
no... troche im schodzi. mam w nosie bo w miedzyczasie bylam w PL i zrobilam badania wszystko jest ok. swoja droga mozna tu szybciej przekrecic sie niz dostac do lekarza, a tak narzekamy na nasza sluzbe zdrowia:-)
kasia a co zrobilas z tym suwakiem? skopiowalas go sobie i wkleilas do swojego profilu w podpisie? czasem jest tak ze dopiero na drugi dzien dziala

reklama
ana to co to znaczy? ze wogole go nie stawialas i za raczki i chodziliscie? ze sam sie podniosl (bez pomocy) i zaczål chodzic? bo noe zrozumialam...

stawiałam , ale nie chciałam na mus, dzicko nie ma jeszcze tak silnego kręgosłupa , aby mogło chodzic samo w pewnych miesiącach . mój mąż z nim pracował, i to dzięki niemu, ale jakby zaczął chodzić teraz to i by sie nic nie stało. cezary bardzo lubiał za rączki mógł tak cały dzień:-)

co do tej piłki to fajna sprawa, nie chodziłma do szkoły rodzenia , ale słyszałam , że są fajne ćwiczenia,
w szpitalu w czasieporody dali mi taką piłkę i miałam na niej skakac , żeby przyspieszyc całą akcję , ale ja nie miałam siły:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry