Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze glupio ze z takim stazem malzenskim spimy osobno
a takie wielkie wyrko mamy

to poradzil wiele....... czyli co znowu osobno spanie
, wiec od zbyt dlugiego jezyka przez miekkie podniebienie poprzez wady przegrod nosowych do oltylosci i cos tam jeszcze
za duzo tego normalnie a mysle ze przyczyna u Tomka jest otylosc 
, a ja widzialam ostatnio spray do nosa na chrapanie, a widzialam go w ICA na wystawce przy kasie, az sie do siebie zaczelam smiac
.
. Zwariuje normalnie, ciekawe jak sie jutroz lekarzem dogadam...az mi sie isc nie chce...

, a ja nieprzytomna...
, ale z reszta wiesz co i jak, a jak bedziesz po ktg to daj znac co i jak;-).
?
nie wiem czy mi sie chce, bo zanim sie wykapie i ogarne to tez troche minie a na pogaduchy o niczym tez nie mam za bardzo ochoty. Maz ja bardzo dobrze zna wiec jesli on bedzie chcial sie wybrac to moze. moze, ale sama absolutnie nie. Takie gadanie o dupie maryni
. Musze isc do apteki i cos wyszperac normalnie albo poprosze lekarza zeby cosik zapisal;-), zobaczymy. \bo w mojej polskiej apteczce dla dzieci zaodstal mi tylko difergan i antybiotyki, wiec musze sie posilic norweskimi lekami, na pewno cs maja innego oprocztego cholernego tranu
.