reklama

mamy z norwegii

Natalka walczyla,a raczej ja z nia zeby posprzatala od popoludnia. Bo jak ulozylam jej wszystkie zabawki w pokoju to sie nimi zainteresowala i troche porozwala...taki nasz zywot "Mamusiek" sprzatanie, sprzatanie i sprzatanie...:-D..
Mowie dobranoc i znikam....no moze jeszcze zajrze na chwilke;-)...ale jak co to juz mnie nie ma

Dobranoc:-)!!!
Nawet mi kopara za oknem nie bedzie przeszkadzac ;-)padne jak mucha

reklama
Lilka nie chce szukac innego mieszkanka bo to jest naprawde fajne...mam nadzieje ze ten "incydent" szybko zniknie mi w pamieci...wynika z tegoz ewczesniej czy pozniej by to sie stalo, a lepiej ze teraz przed zima:tak:...a my mamy szczescie do takich rzeczy, to nigdy nie moze byc blachostka tylko jak juz to na calej linii daje:tak:...

jak sie meiszkanko podoba to faktycznie szkoda by bylo opuszczac
ale doczytalam ze juz dzialaja wiec bedzie wreszcie dobrze :-):-)
pewnie cieszysz sie jak diabli nie?? hihii :-)

ja to mojego juz nauczylam ze jak chce kogos goscic to niech przygotuje sobie mieszkanie i cos na stol, bo mnie tak czesto zaskakiwal ze ja po calym dniu wykladow wypompowana przyjezdzalam do domu (jeszcze nauka mnie czekala) a tu niespodzianka bo za chwile ktos przychodzi:wściekła/y:

ja za kazdym razem tak opier... przez telefon,ze glowa mala
moj wie,ze nienawidze takich akcji
ja wogole sie zestarzalam odkad mam dzieci w liczbie dwoch sztuk,bo toleruje wizyty zapowiedziane minimum dobe przed :dry:
nie raz mam balagan i nei lubie takich spontanow ze strony meza
widocznie sie pzryzwyczail do mojego narzekania i wyzywania....

czesc Dziewczyny! ja starym zwyczajem - nadrobie co naskrobalyscie o sobie i napisze cos od siebie.. tzn. sprøbuje bo mam 20 stron!! (Chryste Panie :szok::-D) i Emma mialczy z boku..

buziaczki dla Was Mamuski!!

czesc Kasiu :-)
a myslalam od wczoraj o tobie,czemu nic nie piszesz

Tampeza chyba tez jeszcze ma ciezko ze nic sie nie oddzywa...:sorry2:

No wiesz Agata małej ciężko jest jak taka chorutka , ale widze , że i tak masz anielska cierpliwośc:tak:
ja czasami juz wymiękam i są ukryte łzy:-(

ja na akcje łzowe jestem jzu psychicznie nastawiona....bo czuje ze po urodzeniu Gabrielka to nie raz bede plakac ze zmeczenia,bezradnosci i wogole....

a tam za ta parowczka w ciezarowce to twoje nogi? kurcze jakie zgrabne:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ana nie sciemniaj
gdzie facet by takie ladne nogi mogl miec:-D:-D

a Czarus faktycznie mega sie zmeinil :tak::szok:

zwariowałaś -ja nie mam aż tak owłosionych:-D:rofl2:to meża...

a gdzie tam one owlosione sa co???
moj to dredy sobie moze krecic na nogach :-D:-D:-D:-D

uffff.. macie te gadane! :-D ale to milo bardzo!! :tak: zostalo mi jeszcze 8stron bo czytam tak z doskoku miedzy Emmå, kolacjå, praniem etc.etc.. ale postanowilam ze skomentuje to co poczytalam do tej pory..

Aniu. pisalas o froterowaniu podløg. Ty uderzaj do tej firmy sprzåtajåcej biura!! mam znajomå ktora tak zaczela..sprzåtala jakås fabryke (biura) co produkujå kable i po paru miesiåcach przyjeli jå na stanowisko..teraz siedzi sobie 8h w milej atmosferze i lutuje kabelki i chwali sobie bardzo (wczesniej praacowala jako pokojøwka u konkurencji tutaj w Hovden)..
Jadzia pisala o grzybobraniu!! tutaj u mnie to wychodze na spacer i nawet nie musze szukac bo tego dookola w brud! normalnie mozna "grzybokosy" organizowac. teraz jak moja Mama byla na chrzcinach to jak zwykle nie mogla sie oprzec i jak zobaczyla to od razu zbierala i potem uwarzyla sobie sosu i nikt sie tego ze strachu chwycic nie chcial! :-D Oni (Norwedzy) rzeczywiscie znajå tylko kurki i pieczarki. nawet rok temu na spacerze choc ja bardzo sie na grzybach nie znam i nie zbieram bo nie mam do siebie zaufania, przekonywalam Jorgeira (kucharza!) ze to så jadalne -niektore to nawet szlachetne byly!! a On z ksiåzkå sprawdzal!! :-D no ale rzeczywiscie jak ktos niepewny to lepiej nie.. a Polackow robotnikow widze jak z reklamoweczkami i nozykami przy rzecze czy hotelu.. :-) i zyjå! :-D a ja sama z Polski ze sklepu sobie zamawiam! :-D no wlasnie mi sie przypomnialo ze niedlugo bede musiala..
dziewczyny - Agata, Lila pisalyscie o drinkowaniu.. (a tak na marginesie bardzo jestem ciekawa co wydarzy sie w trakcie kolejnych stron z Lilå - czy urodzi? haha, czyta sie Was jak jakås powiesc!).. za mnå tez juz chodzi!! i na jakies disco bym sie wybrala bo choc gustuje bardziej w ciezszych i alternatywnych brzmieniach to tanczyc uwielbiam!! i musze sie jeszcze przyznac ze znowu mam okres ze chodzi za mnå mysl o cigarecie.. zwykle to nie grozne, choc troche uciåzliwe.. a propos..

Agata pisalas ze ktoregos dnia Mala do spania a Ty z mezem zbawa torem wyscigowym, a wczesniej ze miejsca nie bylo.. to wkoncu go zlozyliscie u siebie?

no KASIENKO:-D a co z tym baby>?
1941.gif

a co do palenia , może głupio zabrzmi , ale ja czasem sobie lubie dymka puscic....
i napisz koniecznie co u ciebie...

Ostatnia edycja:
no to znikaj
ja tez przesadzam :zawstydzona/y: nie raz sobie mysle,ze jakbym tyle czasu codziennie poswiecala na norweski co na kompa to uz bym gadala dawno po norwesku :zawstydzona/y:

jak wszystkie smigaja to i ja tez
spac mi sie zachcialo :happy2:

dobranoc

reklama
1in5mw.jpg

cześc dziewczyny, wstaliśmy o 8, jesteśmy wyspani, no ale Czarus mi sie rozchorował. juz wczoraj był troche marudny z rana , i podobno płakal w przedszkolu:baffled:, nawet mi powiedzial , że go buzia boli, nie wiedziałam czy to poważnie mówil , bo lubi czasami fantasiowac:tak:, no a dzisiaj gorączk z rana i jest nie ciekawie.... pewnie go angina zaatakowała:wściekła/y:. biedulek:-(
teraz Agatha ja mam marudę w domu, sam nie wie co chce:confused:, nie mówiąc o tym , ze mi sniadania nie tknął:no:, leży na kanapie i ogląda baję:-(, nawet brum-brumki poszły w zapomienie:tak:.
mam nadzieje , że u was dobrze , życze miłego dzionka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry