Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale niespodzianka Lilka, milo z ich strony. moze zanim pojdziesz do lekarza to sobie chociaz kup repsils w aptece, mozna stosowac przy karmieniu.
myślę , że z tym gardłem to grubsza sprawa
a co do tej niespodzianki , to super:-)

hej dziewczyny! :-)
Lila - z tym gardlem to ja juz sie odzywac nie bede. skoro rzeczywiscie nie mozesz predzej to mam nadzieje ze wytrwasz do czwartku.. a kasa - swietnie!! a co to jest all? (normalnie musze to sprawdzic! - tam mnie jeszcze nie bylo!)..

Mielismy jechac do szwagra na 2 tygodnie ale chyba nic z tego nie wyjdzie i zostaniemy w domku. Na sylwestra tez zadnych planow nie mamy, pewnie w domku ba nawet nie ma gdzie malej zostawic

oj ja z ciastem to tez mam historie - babka piaskowa! waniliowo-czekoladowa..
ok 17 lat mialam, kolezanka tlumaczyla jak zrobic.. ciasto podzielic na dwie porcje - do jednej dodac kakao, ja nie zrozumialam, do pol pelnej formy wsypalam kakao, nie wymieszalam, zalalam resztå zoltej masy i do piekarnika. efekt koncowy? . babka jednokolorowa z grudami kakao w srodku!!wstyd bylo o tym opowiadac - wtedy!
bardzo zadko zabieram sie za ciasto, i przewaznie cos spiernicze, ale co tam! jak patrzylam za przepisem dla Ciebie, wynalazlam jakis placek imbirowy....
a Twoj murzynek!? - PRAWDZIWY MURZYNEK!!nie przejmuj sie i eksperymentuj!!

wiecie co marzy mi sie własna restauracja, ale to nie takie proste...., zero doświadczenia,
a jak wyglada w norwegii , jeśli ktos chciałby założyć swój własny interes?

na pewno bedzie dobrzeczesć , my jutro idziemy na posiew do szpitala, bo mam znowu powtórzyć ....

juz mnie męczy ta bieganina , ile to trwana pewno bedzie dobrze![]()
....