reklama

mamy z norwegii

reklama
no mam takå nadzieje choc bardzo duzo jest teraz i jeszcze do nadgonienia zaleglych spraw. a po nowym roku dolåczy jeszcze jedna wiec mam nadzieje ze teraz bede mogla dac sobie na luzik... :-)
ana. tampeza ma racje. idz i sprawdz. to juz na pewno bedzie ostatni raz!!! :tak:

o to chodzi ,że bakterie są wykryte ale chca mie pewnosć, zaczęłam szukać na necie co to za bakterie to ręce mi opadły, jedną łączą z mukowiscy...., masakra:wściekła/y:

ana79 nie czytaj takich rzeczy bo sie tylko bardziej schizujesz...
niepotrzebne Ci to jeszcze dodatkowo... :hmm:
Mala tampezy tez to miala i wszystko jest juz dobrze - prawda Agnieszka?

klebsiella ....
enterococcus.....
pseudomonas......
wszystko zalezy jaki to jeszcze gatunek, ale np enterococcus jest bardzo czesto spotykana, to bakteria kalowa, wiec pewnie gdzies tam z rak sie przedostala. klebsiella wystepuje w jelicie grubym. mogla dostac sie z zakazonej zywnosci. ogolnie najczesciej powoduja tylko zatrucia pokarmowe, takze nie ma sie co przejmowac. jakby byly jakies grozne szczepy to na pewno zostawiliby malego w szpitalu;-)

witam wieczorkiem, wpadam tylko na chwile zeby pochwalic sie ze bylismy dzis z mala pierwszy raz na basenie. na poczatku plakala, ale potem bardzo jej sie spodobalo.
moj malzonek nareszcie ma dzis wolne i siedzimy sobie w domku. mam nadzieje ze uda nam sie wczesniej pojsc spac, bo mala dzis szaleje juz od 5.:szok:

reklama
WITAJCIE, FAJNIE że mała polubiła basen , u nas taki b. dla dzieci jest w gdańsku, chciałam sie tez wybrac , ale te choróbska ciągle do nas lgną:wściekła/y:

byłam dzisiaj w szpitalu na tym pobraniu moczu przez cewnik, mały sie tak rozpłakał , że stracił dech na moment:-(, i wyskoczyła mu wysypka od płaczu , wokół oczek, biedulek.wcisnęły mu aka rurkę w pisiaka , potem stwierdziły , że za gruba , to cieńką , a ten sie wił z bólu.najlepsze w tym było , że musiałam isc do apteki i odkupić im pojemnik do moczu i zawieść mocz do następnego szpitala, i z miejskiego do redłowa, potem na obłuże do jego lekarza i taka bieganina, a wyniki w sobotę , i znowu ta niepweność.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry