reklama

mamy z norwegii

reklama
nie martw sie Niunia! gwarantuje ze juz jutro bedziesz czlonkiem tego albumu i bedziesz spokojnie oglådac i dodawac co chcesz!!! :tak::-) Ania napewno do tego czasu doczyta nasze posty a ja Jej jeszcze zaraz wysle wiadomosc na pv!!!
ja powoli koncze na dzisiaj, mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i w planie pojscie do løzka najpøzniej 00:15..

zycze Tobie i Twojemu Kubusiowi spokojnej, bezbolesnej nocki i koorowych snøw! :-) papa!

ps. a sprawdzalam na wåtku "kilka sløw.." podobnie jak zajåc jestescie spod Radomia! tyle ze Ona nie ujawnila sie dokladnie skåd!! moze tez ze Stezycy!!!?:-)

dzieki KASIU!jutro ja juz bede mogla tam zajrzec napewno cos dorzuce!
a zaraz sprawdze tego "zajaca";-)
ja Tobie rowniez zycze spokojnej i przespanej mile nocki, coby Emma smacznie spala razem z Toba:-)
buzka i do jutra:-)

Ale sobie plotkujecie o mnie:))) A wielka siostra wszystko widzi:))) Niestety nie wiem gdzie jest ta Twoja miejscowość Niunia, ja pochodzę z Jedlni Letnisko to tak między Radomiem a Pionkami.

I jeszcze jedno - Ania, ja też chcę mieć dostęp do albumu. Co prawda ja jeszcze nie mam się czym pochwalić ale bardzo chciałabym popatrzeć na Wasze pociechy, bo uwielbiam dzieciaczki.

a ten moj tylko budzi sie na mleko i spi dalej i tak od 10 dzisiaj:szok:
sa dwie mozliwosci, albo jak zwykle obudzi sie okolo polnocy i bedzie domagal sie towarzystwa, albo poprostu naplyw konkretnego juz mleka dzisiaj go tak usypia:-D znowu zaczynam czuc sie jak mleczarnia i cos czuje ze znowu bede miala za duzo mleka i trzeba bedzie dobrze uwazac zeby zapalenie sie nie przydazylo. Ostatnio mi sie udalo, ale normalnie biustonosz w rozmiarze E:szok:

ja sie przespalam w dzien 1,5 godzinki i teraz znowu kurcze mnie nosi i spac sie nie chce....chyba jeszcze na jakis hormonach jade bo powinnam byc chyba zmeczona po porodzie, albo poprostu ten pokoj jednoosobowy pomogl mi zebrac sily. Fajnie bylo sie tak wyciszyc po tym wszystkim, tego mi trzeba bylo:tak:

Dzieki dziewczyny za rady...kasiu mi wlasnie chodzilo o nazwe jakis czopkow norweskich. a propo wchlaniania mi sie nic nie wchlaonilo i nie wchlania...czas odwiedzic chyba chirurga :-(...
a co do szczepionek na BGC to w PL wycofuja bo i tak nie dziala i nie zabezpiecza podobno i nie szczepia w PL, Mi tez nie zaszczepili Mayi na BGC i na wzwB bo powiedzieli ze tego nie robia ze mam w helsestation zapytac...i tak w kolko

Spokojnej Nocki :-)

reklama
marta powodzenia u hirurga.. ale powiem Ci ze jak bylam jeszcze w szpitalu i tak mi wysadzilo to przyszedl wlasnie hirurg i jak zapytalam o zabieg kosmetyczny to powiedzial ze nie trzeba..:szok::wściekła/y: wiec ja bym nie licyla, no chyba ze bedziesz miala szczescie czego Ci zycze...ja chcialabym to sobie naprawic bo az sie kolejnego porodu boje!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry