reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z norwegii

Kasia super taka tapeta, fajny pomysł:tak:
204.gif

no ja tez jestem ciekawa wybryków waszych dziciaczków , bo moj Cezary prawie codziennie daje mi jakieś atrakcje:rofl2:, ze tak moge to nazwac. najbardziej denerwuje mnie jak użeduje w toalecie:crazy:, raz wyciągnął mi rolke papieru i zpachal kibelek , ale to jeszcze lajt jak wziął rolke i podarl na strzępy i w środku lata miałam Śnieg w mieszkaniu-BIAŁO>>>>>I WEŹ TO SPRZĄTAJ:angry:

reklama
no i jeszcze jedno. bo tu temat pogody a Ania wyskoczyla z cycuchami!! dziewczyny uwazajcie zeby nie przeziebic swoich (tylko bez obrazy) "dystrybutorow"!! polecam zakupic sobie wkladki welniane albo poprostu nie wystawiac sie w dekolty i dobrze i cieplutko sie pozakrywac!!! ;-):tak:

dobra. ja musze kontunuowac swoje porzådki!
papa!:-)

czesc

my dzisiaj bylismy jeszcze na pobraniu krwi od Danielka i sprawdzili poziom zoltaczki bo byl leciutko zotawy ale nie miescil sie w normach i kazali poczekac do dzisiaj czy spada i spada, wiec naswietlania nie bedzie.

A potem zaliczylam jeden sklep z ubrankami bo dostalam mnostwo to fakt ale wszystkie od 56 a on taki maly ze mi sie w tym wszystkim topi:szok: Sandra juz w szpitalu byla zmeczona i tak dawala popalic w sklepie ze maz juz ja wyprowadzil bo sie nie dalo:crazy: no ale cos w tym bylo bo spala mi w domu az 3 godziny i to musialam ja obudzic bo dalej by spala:szok: ja zaliczylam tez mala drzemke w miedzy czasie. Maly troche posiedzial nawet z tata i teraz spi.

A co do wczorajszej nocy to tak jak przeczuwalam obudzil sie okolo 1 i tak do 6-7 byl aktywny. Oczywiscie zasypial na troche ale budzil sie i chcial piers ciagle, albo do mamy;-) no ale nic przezyjemy to przestawianie dobry jakos:tak:

KASIA chciała kawały ,proszę:
Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
- Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
- Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?

:happy2::happy2::happy2::happy2:

Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!
- Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
- Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
- Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.

ja nie spalam:szok: tzn. przysypialam ale sie budzil ciagle, a maz spal bo on ma przykazane ze skoro ja i tak musze wstawac zeby mu piers dawac, to on ma rano do Sandry wstawac albo w dzien jak ja sie poloze z Danielem to on ma zajac sie Sandra. A w sobote zabiera ja na caly dzien do znajomych, wiec bede miala zupelnie luz....;-)

reklama
ja tak dobrze nie mam , nawet przywoływanie do porządku nic nie da:-D:-D, pokazałam na początku , że dałam rade sama i z wszystkim byłam pozostawiona na mojej głowie i tak też zostało...:crazy:

Do góry