reklama

mamy z norwegii

co to z ta moja corka sie dzieje to nie wiem:confused: poprzedniej nocy krotko spala, w dzien tez nie za dlugo i to wczesnie. Maz ja aktywizowal caly dzien.... tarla oczy i ziewala juz od dluzszego czasu.... a teraz sie drze w lozeczku ze nie chce spac:baffled: ale nie wyjme jej,,,,, kurcze nauczyla sie z wczoraj chyba jak maz ja wyjal i teraz probuje sil:no:

reklama
:-)tak to ja:-)
Aniu jesli chodzi o nocnik i siusiu to nie martw sie , napewno Czarus sam zacznie wolac!pamietam jak moja szwagierka uczyla swojego synka na nocik robic i byla istna tragedia!nie zakladala mu pieluchy sadzac ze sie nauczy wolac a tymczasem 1000 razy na dzien go musiala przebierac bo po prostu nie panowal nad tym:-(
nie wiem moze mi latwo mowic bo nasz z kolei w tydz sie nauczyl wolac na nocnik, co prawda zdarza mu sie posiusiac szczegolnie wtdy jak nie zdazymy doleciec do nocnika albo kibelka!ale np na noc pieluche mu zakladam bo pije w nocy (przez te cholerne zeby!)i pielucha jest rano cala zapompowana!:-(
Agata wspolczuje tych podraznionych sutkow, wiem pamietam ze wcale to nie jest przyjemne!i wiesz co czasem zazdroszcze takim dziewczynom jak Ty ze masz duzo pokarmu!:-)bo ja to mam takie piersiatka jak 2 razy napluc na deske!nawet w ciazy mi nie urosly:zawstydzona/y:przy drugiej pewnie tez mi nie urosna!a z takich to i pokarmu za wiele nie ma:zawstydzona/y:

z nadmiarem pokarmu to tez nie jest fajnie, a duze piersi wcale ladnie nie wygladaja moim zdaniem. Ja mialam kompleksy przy karmieniu Sandry ze takie duze i wstyd mi bylo to takie wielkie wyjmowac przy ludziach i widze ze znowu sie zaczyna:szok: ale nic trzeba przezyc. Spadnie jak skoncze karmic:tak:

a co do rozmiaru piersi i ilosci mleka to ja bym szybko obalila ten mit, bo moja znajoma praktycznie nie miala piersi przed ciaza i teraz wykarmila dzieciaka, ktory lezy ponad skala nawet norweska:szok: taki wielki:szok:
to musi zalezec od czegos innego niz rozmiaru;-)

moze kurcze to od genow zalezy?sama juz nie wiem!ja nigdy duzych nie mialam i co prawda nie przeszkadza mi to:-)
a co do duzych piersi Agatka nade mna mieszka kolezanka ktora jest teraz w 4 miesiacu ciazy i ma takie wielkie ze mowi ze jak usiadzie to jej sie na kolanach opieraja:-)
napewno Ci spadna jak wykarmisz Maluszka:-):-)

z nadmiarem pokarmu to tez nie jest fajnie, a duze piersi wcale ladnie nie wygladaja moim zdaniem. Ja mialam kompleksy przy karmieniu Sandry ze takie duze i wstyd mi bylo to takie wielkie wyjmowac przy ludziach i widze ze znowu sie zaczyna:szok: ale nic trzeba przezyc. Spadnie jak skoncze karmic:tak:
tu sie podpisuje, a czy po karmieniu spadna to nie jestem pewna. Z lamia jak skonczylam karmic to bylam w 3 miesiacu wiec nic sie nie zmniejszylo
u nas w rodzinie wszystkie kobiety maja czym oddychac i jakos po porodach im nie spadlo.
moje skarby spia, az jestem w szoku, ze mala teraz spi i obawiam sie co bedzie w nocy

dzieńdoberek:tak:
27zhkbp.jpg

widze , że wczoraj przeważał temat cyckowy:-D.
ja zaraz zaprowadzam Cezarka do przedszkola , juz jest mu lepiej i chciałam, żeby troche pobył z dzieciakami:tak:.potem wezme się za pranie i sprzatanie bo się troche wszystkiego nazbierało:baffled:

hej. ja dzisiaj na nogach od 8 bo Emma spac nie dala..:sorry2: ale teraz prøbuje Jå uspic bo juz marudna sie robi i sama choc nie lubie musze uciåc sobie drzemke bo padam i nawet kawa mi nie pomoze wiem..

milego dnia! :)

reklama
Ja dzisiaj wstałam o 7, ale Czarka dobudzic nie mogłam za żadne skarby , bo późno poszlismy spac , mały wczoraj drzemał popołudniu 3 godziny , więc trudno mi było go położyc i tak o 22 były krzyki , ale sie nie dałam:wściekła/y:.dzisiaj rano zwlekałam go z łóżeczka o 8 , ale jakiś nie w humorze był z tego powodu i jeszcze miał taka pełną pieluchę , że mnie jakoś obsikał bokiem:angry:jak trzymałam go na rękach:baffled:, no imusiałam się przebierac , mały obsikutek:-D.
Lilka, Marta mam pytanko do Was z racji posiadania starszych dzieci, czytałam o lękach dzieci w wieku dwóch latek, ale zastanawiam sie jak to u Was bylo? Mój Cezary od jakiegoś czasu boi sie wody , nie chce sie kąpac , a na dniach ma lęki jak nie jest zapalone światło , wcześniej nie miałam z tym problemu , i tym bardziej nigdy nie wzbudzałam w nim uczucia , że ciemnośc to coś nie naturalnego, teraz jak gasimy swiatełko zaczyna histeryzowac:baffled:....no i jeszcze jedna sparawa..jego sen jest taki niespokojny, gada , przeżywa , najgorzej bylo po urodzinkach , bo sie obudzil i płakał, myślę , że to z powodu nadmiaru wrażeń i dzicko sobie w nocy reprodukuje wszystko w głowie , a wy jak myslicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry