reklama

mamy z norwegii

Dobrze kochane ja uciekam do Kuby bo mimo wszystko te zebole jeszcze nie wyszly do konca i w kazdej chwili moze sie obudzic!jak bylam u niego to czolo chlodne ale policzki rozgrzane do czerwonosci i gorace!wiec pewnie cos tam sie jeszcze dzieje!spokojnej nocki Wam wszystkim zycze buzki i do jutra:-)

reklama
no prosze co ja tutaj widze i czytam! to teraz WSZYSTKIE dzieciaczki swoje lapy i komøry majå!! to tylko ja taka zacofana jestem! a ta moja biedna Emma z takå matkå i kolekcjå lalek to jak w sredniowieczu bedzie zyla!! :-D

ksiåzki... hmm. hkiedys to ja na kilogramy. a teraz dosiåde bardzo rzadko, zaczne i czasem rzucam po paru stonach ale najgorsze i najglupsze to juz jest jak nie koncze ksiåzki a jestem juz prawie na koncu!! :-D cøz Norwegia zajela mi czas i wyeksploatowala pod wzgledem pracy przez co rozleniwola do rozrywki umyslowej.. ale tesknie za czytaniem to fakt.. no bede czytac - Emmie bajeczki, to zawsze to cos!! a Ty Marta jeszcze sie chwytasz za 7-mio tonowe pozycje? podziwiam. bo ja to pewnie Czarusiowym sposobem - zaczelabym od pierwszego i od razu przeszla do 8-go czyli skonczyla na 1-szym!!!! :))))

GRATULACJE dla Cezarutkiego!!

aga! usmialam sie ze Malenka jak chinczyk wyglåda.. to moze powinnas jå przemianowac na cos takiego zeby bardziej pasowalo i po chinsku brzmialo.. hmm.. moze Yusi Minka? :-D:-D:-D
no i Kubus tez widze cos z tymi Chinami ma.. po chinsku czyta!! a co to oznaczajå te palki? :-D

kurcze z tymi dzieciaczkami to fajnie. taka najfajniejsza przygoda zyciowa! az sie boje jak Emma zacznie chodzic i møwic, jesc telefony i takietam inne..:-D a z drugiej strony nie moge sie doczekac bo to przeciez najpiekniejsze chwile så!!!

Ostatnia edycja:
czesc z samego rana

ja wczoraj z kurami poszlam spac i widze ze cala debate o prezentach przegapilam:-D my juz tez powoli przegladamy oferty ze sklepow z zabawkami, ktore przychodza poczta. Na szczescie mamy troche tych sklepow wokol wiec jest w czym wybierac. Troche mnie strach oblatuje jak maz oglada bo on to by jej kupil wszystko. Widzielismy taki fajny sklep taki z towarami, kasa itp. Calkiem fajny bo ona jest teraz zainspirowana sklepem, ale z logicznego punktu widzenia zajmuje troche za duzo miejsca i pewnie wyladowalby w salonie:baffled:
Dostanie napewno Duplo bo to jej mielismy juz kupic jakis czas temu, wiec swieta to dobra okazja.

Co do nocki to siedze z bolem glowy i czekam az cos zacznie dzialac. Maly sie rozbudzil o 12 w nocy i zaczal dzien czkawka oczywiscie. Oczy w 5 zloty ponad godzine. A jak potem przysnal to co godzinke sie budzil:baffled: od tego zasypiania i budzenia lep mi peka. Do tej pory jeszcze porzadnie nie zasnal.

A z Sandra tez byla akcja, jak nigdy przedtem. Obudzila sie z placzem o 1 i nie dalo jej sie uspokoic, bo chciala do salonu, to maz ja wzial zeby znowu ci z gory nie kwekali. Nie zapalil swiatel, a ona i tak sie bawila i o spaniu nawet nie myslala:crazy: po jakims czasie ja polozyl, ale tego to juz nie slyszalam ze potem znowu ja wyciagnal bo byl ryk:angry:
czyli obydwoje nocka przy dzieciach:baffled:

a co do mojego samopoczucia to goraczka nie skacze mi wyzej od 38 wiec nie czuje wogole ze mam goraczke, bo po 40 to 38 to sie juz nie odczuwa;-) tylko jednak nadal po tych antybiotykach w nocy sie poce az wszystko jest mokre, tylko takimi dziwnymi zimnymi potami. Ale coz wazne ze czuje sie ogolnie lepiej:tak:

milego dzionka

t6z951.jpg
WITAM:)

Agathe , jejku , biedulko , kiedy to sie skończy:confused:, jeszcze Sandrunia w nocy dała popalic:-(, mój Cezary też tak chcial się bawic w nocy , ale bylam wsciekła do 4 nad ranem walczyłam:baffled:. mam nadzieje , że w dzień jakoś sobie to zrekompensujecie z mężusiem i odeśpicie:tak:.a pomysł na prezent bardzo fajny , ja tez zawsze chciałam miec taki sklep jako dziewczynka ..no ale wiecie jak za naszych czasów bylo z takimi atrakcjami:-D:rolleyes:
ja na nogach zeż od wczesnego rana , Cezary nas postawił nas na nogi o 6.30, ale co zrobic:rofl2:, jak się wyspał , odstukał swoje 11 godzin snu :tak: , szkoda , że ja poszłam późno spac:crazy:.

Jeszcze chciałabym wam cos pokazac ;dziewczyny w czerwcu bylismy na weselu u naszych przyjaciół , bawilismy sie świetnie , dzieki wystrzałowej orkiestrze:rofl2::yes:z Gdańska , żadnych tam dziwnych przyspiewek, wczoraj na you tube znaleźliśmy z mężem wokaliste z tego zespołu, jak brał udzial w snsie na sukces:szok:.włączcie sobie głos , bo o to w tym chodzi , jak ten koleś sie odnalazł w patowej sytuacji, na serio nie mial tych okularów i wymyslał sam tekst(jakie słowa::szok::-D) , najlepsze jest to , że przeszedł do głównego finału:-D:
YouTube - www.pilwinski.com - szansa na okulary

Kasia ja też jakoś nie moge znaleźc czasu na książki ;a mam pare zaległości jeszcze z wakacji, bo w PL pokupowałam pare pozycji P. Coelho, polecam "podręcznik wokjownika światła"-jest mała i cieńka:-D:rolleyes:

party_time.gif

Z bukietem róż nie mozemy przyjść by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach tych jest taka myśl
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i moc słodyczy
w Dniu Urodzin
Emma i Kasia Tobie Haniu zyczy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama