reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z norwegii

moj to wczoraj o 4 nad ranem wrocil.. teraz sezon to tak jest.. i tak bedzie!!! BIZNESMAN!!

ps. nie bylam w Stavanger.. (jeszcze) slyszalam ze przyjemne miasteczko.. ROZRYWKOWE!

reklama
oho..lila sie juz rozlaczyla!! polozy "starszaka" i .. bedå jedli påczki.. we dwoje.. :-D.
ja oczywiscie sama, Jorgeir oczywiscie pracuje - wciaz nie moge sie do tego przyzwyczaic..:frown:
ana79? a co Twoj synus ma za wdzianko na zdjeciu? to jakis kostium jest? :-)
tampeza? a Ty masz chlopczyka czy dziewunie? w jakim wieku? :-)

ha!!!!
mlodsze na rekach u mnie,starsze sie obudzilo i je paczka a polowek...spi :wściekła/y:
jutro ma przesrane na maxa:wściekła/y: to ja paczki lepilam,rosolek mu zrobilam na zyczenie i taki olew...o nie nie:no:
bedzie kara :wściekła/y::wściekła/y::cool::cool:

na szczescie jego restauracja tylko do 23 otwarta. Stavanger jest calkiem fajne, malutkie i rzeczywiscie mocno rozrywkowe, zwlaszcza w piatki i soboty. duzo tu obcokrajowcow z calego swiata. wybierasz sie? zapraszam

ja tez ale tylko na papierze, konczylam technikum gastronomiczne. jednak nie chcialabym pracowac w tym zawodzie

moj jest wspolwlascicielem jednego z tutejszych hoteli wiec pracuje dla wlasnego biznesu i dlatego tak po nocach.. PRACUS JEDEN!! dziekuje bardzo tampeza!! milo! na razie nie bo sama mam urwanie dupy w pracy, pozatym zjechac z gor bede mogla chyba dopiero w maju!! - jak roztopy przyjdå!! :-D:-D:-D ale moze w przyszlosci???

LILA WELCOME BACK!! :-D:-D:-D

my wszystkie slomiane wdowy!!

taaaaaak.. cos o tym wiem. ja zawodu nie mam, bo skonczone liceum techniczne i 2 lata historii na wroclawskim. i za chlebem przyjechalam i zostalam. w hotelu pieknego teraz - pokojowka!! zachwycona nie jestem (ba! momentami NIENAWIDZE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i wciaz sobie obiecuje ze okres maciezynski poswiece tez na jezyk.. niewiem czy sama siebie oszukuje.......................................................................... :-D ale musze cos z tym zrobic......................................

reklama
swoj biznes... fajnie ale trzeba pilnowac i pewnie mezus pracuje duzo.:-D
ja juz sie wsciekam ze mojego za dlugo nie ma:wściekła/y:, pracuje popoludniami i cale dnie przewalone.
daj znac jak bedziesz w okolicy. zazdroszcze ci sniegu u nas tylko deszcz, codziennie mniejszy albo wiekszy ale pada codziennie

Do góry