• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamy z norwegii

Lilka troche sie przestraszyłam :-(
agata no włśnie bo on patrzał co ja zrobie:tak:i pac w główke, wie jak na sieie zwrocic uwage:tak:, może to przejściowe, miejmy nadzieje.....ale powiem wam od kąd jestem w p ciezko mi go okiełznac bo wie , ze ja jestem twarda , ale dziadzio wprost ubóstwia Czaruchne i chop na raczki, mam poprostu pozamiatane.

reklama
Aniu, przepraszam, mi nie chodzilo o to,zebys poczula sie ze sugeruje iz Czarek moglby komus cos zrobic :-) nawet do glowy mi nie przyszlo,poprostu napisalam dlaczego tamci znajomi jednak sie wybrali

wiesz,mam znajoma co tez u psychologa byla ze swoim dzieckiem pare razy,bo mala jest bardzo nerwowa,pelno jej wszedzie,nie slucha mamy,krzyczy na nia,potrafi walic glowa o sciane itd.
psycholog poprostu moze duzo podpowiedziec,nie zawsze instynktownie wiemy jak do sprawy podejsc
no i nie ma sie czego wstydzic :happy: sama przyznaje sie,ze z checia poszlabym do psychoterapeuty sobie pogadac co na duszy mi lezy :rofl2:

ja tak ostatnio narzekam na tych ludzi wokol,ale mam tu tez wspanialych przyjaciol i dzieki nim wiem,ze nie warto kolegowac sie z ludzmi ktorzy nie sa nas warci :happy:

Agata super masz znajomych naprawde!! milo z ich strony,ze chcieli ci Sandre zabrac na noc:happy:

jejku mialam przy norweskim posiedziec:eek:
wiecie szukalam zeszytu do norweskiego,nie wiedzialam ze tu maja taki kiepski wybor z zeszytami:eek: normalnie PORAZKA!! wszystkie zeszyty z kolkami a ja ich nie cierpie
udalo mi sie w ksiegarni Norli dostac zeszyty normalne,duze,ale minus,ze sa cienkie i zaraz jeden zapisze,jak bym wiedziala to bym kogos poprosila z pl by mi zeszyt kupil:-D

a widzisz chlopak czuje zmiane miejsca no i oczywisice testuje granice, bo u dziadkow mozna to moze u ciebie tez sie uda... a wogole to pewnie tez nie jest mu sie tak latwo nagle przestawic, ze byl w Norge a teraz nagle w PL...moze to jest to i przejdzie z czasem.....

ok, dziewczyny musze leciec do Daniela bo on chce zeby do niego gadac i wogole,,, no i oczy mi sie zamykaja....mam nadzieje ze za jakis czas wkoncu pojdzie spac:sorry:

spokojnej nocy

pa Agata:tak:
Lilka spoko, ja wiem co miałas na mysli , ja sie przestraszyłam i juz mysli najgorsze:tak:, ze jednak cos przeoczyłam, bo troche ze mnie dupa jest:-D. druga rzecz Agata ma racje, te ciągłe przeprowadzki to źle na nas wpływają , szkoda , ze to na bejbiku sie odbija:-(, ale nerwowy to jest , moze raczej temperamencik ma :szok:.
wiesz co ja sie kiedys zajmowałam takim d\zieckiem , nie walił głowa w mur , ale ciezko bylo go oswoic , walil klawiatura , uciekał z domu a był w 1 kl sikał na przestamu do butelki:szok:, jejku nie wiedziałam jak mam się zachowac bo to godziny szczytu a maly wyciągnął kubusia...i... nie zdażyłam , najlepiej jak naścianie narysowal wielkiego penisa i to w salonie, na moment sie odwróciłam:tak: i ciach długopisem:baffled: a tu babcia jego wchodzi i pyta i jak ?no super !!!:-D:-D:-D:-Dno i latal na golasa po podwóru , ale to naprawe lajtowe epizody z jego zycia , wszyscy byli zdziwieni , ze mnie lubi , no ale do czasu , bo ta wiedźma kazała mu lekcje odrabiac i raz mi uciekl w lesie i moja opieka się skończyła, bo mnie wykończył psychicznie:eek::-D, no , ale jakieś doświadczenie więcej:rofl2:

Lilka czym...oj ty wariatko
no wlasnie mi sie przypomialo , jakas szybka akcja z pl? chcesz wal , ja prześlezeszyty , kolorowanki , piórniczki co chcesz...:-D, aha kiedys chciałas książki:confused2:, tylko nie krepuj sie:)jak co pisz na prv , bo mi juz dziala :tak:

Aniu jak bede chciala cos to sie odezwe :-)
narazie mam zapasy,bo paru znajomych jechalo an swieta to przywiezli:-)
ale zazwyczaj wszyscy siedza na wielkanoc to moze sie usmiechne do ciebie;-)

no ten chlopiec to wow:szok: podziwiam,ze dalas rade wogole z nim przez jakis czas
to tylko oznacza,ze masz nerwy ze stali :-)
a Czarek pewnie taki temperamentny chlopak z niego,te przeprowadzki to racja,pewnie sie odbijaja na nim
pewnie teskni za tata? kolegami z przedszkola..no wlasnie teskni za przedszkolem? wspomina cos? chyba pytalam juz,ale nie pamietam odp.:sorry:

of1sh0.jpg

Do snu grzecznie połóż się, do podusi przytul się.
Aby słodko Ci się spało - weź maskotkę sobie małą.
Teraz szybko do łóżeczka, bo już kończy się bajeczka.

reklama
sorki , umkneło mi:-D, strasznie tęskni za Tomkiem , śpi nie spokojnie, mnie pilnuje , ale przez tel nie chce z nim gadac:-D, a co do przedszkola to dziwne ani razu nic nie wspomiał o nim, pozostalo mu pare rzeczy , które ja wiem , że sa zwiazane z przedszkolem , ale nic nie wskazuje , żeby tęsknił:eek:.

Lilka ja nie mam stalowych nerwów:-D...wszyscy mnie innaczej kojarzą:-D, ale przy Czarku nauczylam sie opanowywac ...jak jest maż to sie na nim wyrzywam:-D, żaruje , oczywiście:rofl2:. spadam , dobranoc . i nie krepuj sie z zamówieniem:tak:, pa............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry