reklama

mamy z norwegii

reklama
ale ciekawe tematy rozwinelyscie wczoraj... i znowu sie nie zalapalam, ale juz po 10 padlam. dzis w nocy mala tez sie budzila ale tylko 2 razy wiec jakos sie wyspalismy.
pogoda norweska, szaro, ponuro i deszczowo wiec nawet nie chce sie wychodzic z domu

witam, my dzisiaj zaliczylismy nastepny bal przebierańców z Cezarutkim:tak:, strasznie głosna muzyka była , więc maly z lekka był przestraszony , oczywiście furrorę zrobił jego strój wamirka:-D, bardzo sympatycznie było , Cezary dostał paczkę z czekoladką, więc był cały happy:rofl2:.potem gnicie w domku i obżarstwo;-), bo przyjechał szwagier, a my lubimu sobie dogodzic i pokawkowac:rolleyes::yes:.
ih4dco.jpg
1jpvgz.jpg

a jak u Was dzionek minął...:confused:, Lilka jak samochodzik, no nie źle z tym śniegiem:szok:.
A Ewelina chyba juz z męzusiem , co?:tak:

Ostatnia edycja:
Milena

Kobieta skryta, która woli pisać pamiętniki zamiast plotkować o swoich problemach z przyjaciółkami. Jest kobietą wyzwoloną, emancypantką, która nie lubi, gdy ktoś traktuje ją jako kruchą, potrzebującą wsparcia istotę. Jest wspaniałą, wyrozumiałą i dbającą o przyjacielski kontakt ze swoimi dziećmi matką. Chętnie prowadzi własną firmę, dzięki której może realizować swoje zainteresowania i marzenia.

Wszystkiego Najlepszego :-) !!!!!!

NAJLEPSZEGO DLA MILENKI, 5 LAT TO JUZ OKGRAGLA ROCZNICA:-)

Ania- ty to fajne atrakcje synkowi wymyslasz,,naprawde super:tak:
A to ze teskni za tata to normalne. Ja bede wkrotce jechac do PL tylko z Danielem jednak, ale nie na dlugo,, ciekawe jak to Sandra zniesie, bo ostatnio jakos mi sie tak przykleja znowu. Ale wiem ze z tata dobrze sobie poradza, bedzie ja do parku atrakcji zabieral w czasie gdy bedzie cwiczyl i atubusem beda jezdzic, wiec nudzic sie nie bedzie. A maz naprawde sobie radzi. Dzisiaj nawet pojechalam odebrac kolege i nie bylo mnie prawie 2 godziny, byl sam z dziecmi i nawet Daniel kolke lekka w miedzy czasie zlapal i podolal zadaniu. Ale mi sie na plecki dostalo, bo bylam na miescie i zapomnialam kropli ze mna na kolki, stad dzisiaj sie pojawila, fakt ze lekka i taka na 30 minut, ale...ale szkoda dzieciaka.
Wymyty i nakarmiony spi w wozku;-)

Lilka - niezle z tym sniegiem:-D u nas jak zwykle 4 na plusie, szaro, smutno,, jak Tampeza napisala niz:-(

witam wieczorowo

slicznie dziekuje za zyczonka :-):-):-)
dzien udany
snieg u nas po prostu sypie jak dziki!!! :szok: jak K. poszedl odkopac samochod to jak wrocil to powiedzial,ze spokojnie 40cm na nim lezalo sniegu jak nie 50cm :szok:
ledwo woz odkopal,a znow musial odgarniac,bo snieg sypie non stop od rana!
a jak wracalismy na nasza gore,to osunal sie snieg ze skal,doslownie mini lawina przed maska samochodu :szok:
trace powoli widocznosc z okna w kuchni,bo odniezajac coraz wieksza gore mi robia pod oknem,ale jak tak dalej bedzie sypac to ja nie wiem gdzie my ten snieg bedziemy odgarniali:szok: juz sie smialam do K.,ze na obiad czy do kapieli bedziemy nakladac snieg do garnka i podgrzewac :-D

a dopiero co mowilam K. ze jakas kiepska ta zima tego roku...i mam:baffled:

Aniu sliczny wampirek :-) czy stroj kupiony w N? ja dzisiaj patrzylam by Milenie kupic stroj krolewny sniezki na imieniny ale K. jakos nie zalapal to nie wrzucilam do kosza co by nie stekal
za to poszalalam w Lindexie :-) byla fulll promocja na dzieciece ubranka od 50-70 % taniej!! nakupowalam malym,szczegolnie Hani duzo ubranek o rozmiar,dwa wieksze,nawet na lato sliczne koszulki za 20-30kr :-)
ale znowu sobie nic nie kupilam :dry: a juz ktorys raz jak jestesmy w centrum i za bluzka chcialam sie rozejrzec
normalnie jak sniegi stopnieja w kwietniu biore auto,dzieci zostawiam tatusiowi i na pol dnia pojade w poszukiwaniu garderoby :-)

wogole K. dzis wyskoczyl,ze do pracy moze bym poszla po kursie :confused: i zrozum tu faceta:baffled: najpierw uzgadniasz A ,a za chwile slyszysz B :baffled:

no zaraz pewnie serwer siadzie :-D
Agata to Ty sama jedziesz? podziwiam:tak:...
Lilka to niezle Was tam zasypuje :-D a u mnie czarno i cieplo...zimy ni ma :-(
Anka ale zabaw karnawalowych masz duzo :tak: fajnie...a Ty gzdiesz wyskoczysz na impre jakas dyskoteke czy cus??
Do juterka B:-)abeczki

reklama
Witam z rana

Troszkę nie pisałam, ale tak jakoś przez tę pogodę łapię doła... Niki slicznie śpi po mleczku (jak nakarmię ją ok 22:30 to potrafi przespać całą nockę , czasami nawet do 7!!!). Jednak ok 3 w nocy troszkę się wierci, więc już pewnie to pora, gdzie robi się głodna. Biorę ją śpiącą , przewijam i krarmię... no i śpi do rana.
Widzę u niej z dnia na dzień większe postępy: poznaje głosy blisich osób, ślicznie sie uśmiecha, coraz więcej gaworzy... Piękne są te chwile...
A z mężusiem to zobaczę się dopiero ok. 6 lutego, a po tygodniu pobytu w Polsce razem wracamy dio domku w NOR. Czekają nas 2 szczepienia: 2 dawka na wirusowe zapalenie wątroby , a 2 tyg. szcepionka w 3m-cu.

Kobitki, pisałyście coś o wizycie u terapeuty... Zapraszam na spotkanie do mnie :tak: Jestem psychopedagogiem-terapetą :-) Zrobimy se wspólną sesję :-D Z pewnością wszystkim poprawią się humorki :-D, bo każda z nas wniosłaby coś innego... A nasze maluszki... coś wymyślimy... :-D

Uciekam do Niki, bo skrzeczy w łóżeczku (aha... nie śpi już w łóżku z mamusią, tylko w łóżeczku!!! i popuściła noszenie na rączkach-zasypia w leżaczku-bujaczku!!!- zdolna cio???).

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry