reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamy z norwegii

no wŁasnie Tampeza , mi tez szkoda , bo dawno takich długich nie miała, i ta jest ten ból:happy2:, ale widze , że są słabe i sie w pewnym momencie łamią , takie lekkie piórka mam, fryzurka mi się widzi i nawet mamuska moja mnie kiedyś namawiała , ale tez się cykałam , ale ostatnio tak delikatnie mi maż powiedzial , żeby zciąc:rofl2:, moze warto coś zmienic , i zaczne od włosów , ale na łyso nie miałabym odwagi, kiedyś za małolata miałam takie
3490872.jpg

no , ale potem zapuszczałam...
Agnieszka a ty jestes ciemna blądynką?

reklama
W...I...T...A...J...C...I...E!
Aniu fryzurka na ktora Cie maz namawia po prostu wypas!powinnas sie zgodzic!ja ostatnio tez scielam wlosy i przefarbowalam i wcale tego nie zaluje!super ze Czarusiowi sie juz poprawia, za to nasz klusek ma jakies gile z nosa!ale mysle ze minie!a co do przepisu to dzis go wrzuce, w sumie to nic specjalnego ale smakuje super:-):rofl2:
Kasiu podziwiam Cie za chec sprzatania i wszystkiego co sie z tym wiaze,bo ja dzis z kolei nic a nic nie ruszylam, nie dalam rady , jakos zle sie czuje i nie wiem co mi jest!a jak maz wrocil z pracy to godzinke spalam bo po prostu mi sie chcialo!a klusek mnie dzis ciagal po chalupie, lazil i skakal po mnie-na zabawy mu sie zebralo wlasnie wtedy kiedy nie mialam sily!czulam sie jakbym umierala:-(teraz moze troche lepiej ale tez niekoniecznie:-(
jak tak czytam to wszystko o czym piszecie czyli o szczepieniach, o wizycie poloznej w domu itd to stwierdzam ze wszystko jest do przezycia nawet w obcym kraju (tzn gdzie indziej jak w PL):-)tak mi sie lekko na sercu robi i dodaje wiary ze jednak moze byc ok:-)
Aniu "zajac" ja ogolnie pochodze z samego Radomia, teraz dopiero po slubie czyli ponad 3 lata temu przenioslam sie do Stezycy kolo Deblina (woj.lubeskie) a miejscowosc w ktorej mieszkasz jest wlasnie na trasie z Radomia do Deblina (blizej Radomia):-)
Dziewczyny przeczytajcie sobie dosc ciekawy temat

BabyBoom: Sucha i bardzo wrażliwa skóra – palący problem

mysle ze WAS zainteresuje:-)mnie zainteresowal:-)
ach i lece zaraz do naszego albumu spojrzec , mysle ze juz sie tam dostane:-D:tak:

Aniu podobajå mi sie obie fryzurki i kolor!! tez chcialambym zafarbowac na jakis blond bo w zyciu nie mialam ale J. sie nie zgodzil :-) choc to mnie akurat najmniej przekonue no i nawet jesli juz sie zdecyduje to mysle z miomi ciemnymi oprawami i naturalnymi ciemnymi wlosami najlepiej do profesjinalnego salonu zeby na pierwszy raz kolor dobrali..
..a jesli chodzi o sciecie to ja juz raz w zyciu bylam scieta na zapalke - w 2002 bodajze! na 7mm bo tak najkrocej maszynka ciela! krok podjety rowniez z powodu zniszczonych juz po kilku latach farbowania wlosøw! no Mama powiedziala ze wyglådam jak recydywista a øwczesny chlopak sie poplakal i zatrzymal na pamiåtke kosmyk moich wlosow!! :-D a My z mojå kolezankå - zrobilysmy to sobie razem mamy jedno zdjecie uwieczniajåce te chwile i rzeczywiscie wyglådamy jak bysmy jakiemus radykalnemu odwszawianiu byly poddane! :-D teraz to J. chyba by mnie zabil! a w najlepszym wypadku rzucil! :-Dpøki co mysle za miesiåc w KRS podciåc koncowki i wycieniowac po dlugosci i tak stanowczo gore - cos tak troche jak czeski metal ale nie do konca - poprostu poeksperymentowac chce. koloru pøki co dalej bede trzymala sie fioletowego, a jak juz bedzie coraz gorzej to zcinam za ucho i wtedy ostatnie szalenstwa. zaryzykuje z jakims blondem czy golebim, jak sie nie uda to pokryje czarnym a jak juz calkiem sie siano zrobi to rad nie rad scinam na krotko!!

a z grzywkå mam to samo Aniu! juz sie namialam. i podpinac wsowkami zaczelam.. :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale u mnie jazda:szok: okazalo sie ze Sandra dzisiaj wyjadla fusy z kawy mielonej i jest tak pobudzona ze nie chce spac, poza tym ja ja obudzilam dzisiaj po 3 godzinej drzemce.... szaleje w salonie ze hej... maly ciagle przy piersi dzisiaj,,,, ssie zeby ssac i wymiotuje bo za duzo i tak w kolko... teraz zasnal, ciekawe na jak dlugo,, chyba uciekam niedlugo sprobowac sie polozyc, a skoro maz nie posprzatal kawy po sobie to niech teraz z nia siedzi:szok:

ale jazda z tå kawå Agata!!!! :szok:
sorki ale musze wstawic usmiech bo na swøj sposøb bardzo smieszne!! :-D
mam ndzieje ze oprøcz pobudzenia niewiele Sandrze bedzie...zeby jej brzuszek nie bolal.. :(

dobrej, spokojnej nocy Tobie i Jej zycze..

Ostatnia edycja:
kochane postaram sie jutro nadrobic bo K. ma wolne
choc nie wiem co z tego bedzie bo od kierowniczki,ktora bardzo go lubi przywiozl z kolega dwoma samochodami pelno mebli:szok: i pewnie jutro bedzie dzien rozplanowywania gdzie to po chacie upchac:baffled:

Kasiu,tyle ze ja tesknie za pogaduszkami z wami :-) i to jest bol jak tak swobodnie nie moge usiasc i pogadac z wami:blink:

mój mąż mnie namawia na cos takiego , oczywiscie kolor inny, bo teraz wygladam troche zaniedbanie, bo podpinam odrośniętą grzywkę, końcówki tez masakra:angry:

586334.jpg

może chcesz coś dla odważnych:
Fryzury dla odważnych - wzory

Ana fryzura superrrrrrrrrrrrrrrr
ale...trudna do ulozenia
ja mam ten problem,ze nie umiem sama sobie modelowac fryzur
stad mam dlugie wlosy,pocieniowane,ktore jak nie mam czasu spinam i koniec
ale chcialabym zaszalec ...ale to kiedys..jak schudne,bo fryzury tego typu by mi z buzi banie zrobily:sorry2:

dziewczyny ale u mnie jazda:szok: okazalo sie ze Sandra dzisiaj wyjadla fusy z kawy mielonej i jest tak pobudzona ze nie chce spac, poza tym ja ja obudzilam dzisiaj po 3 godzinej drzemce.... szaleje w salonie ze hej... maly ciagle przy piersi dzisiaj,,,, ssie zeby ssac i wymiotuje bo za duzo i tak w kolko... teraz zasnal, ciekawe na jak dlugo,, chyba uciekam niedlugo sprobowac sie polozyc, a skoro maz nie posprzatal kawy po sobie to niech teraz z nia siedzi:szok:

wow:szok::szok::szok::szok::-D chcialabym Sandre zobaczyc teraz hihihiii

Agata daj malemu smoka jak masz,bo ci z piersi smoczka zrobil
ssanie dziecko uspokaja,wiec jak dasz smoka sie troche od malego oderwiesz:blink:
a swoja droga zszokowalas mnie imieniem...bo mial byc Thomas nie??:confused:
ale Daniel rowniez sliczne imie:tak::tak:

ok lece spac
dobranoc:happy2:

no Agatko to mąż bedzie mial ubaw jak pol nocy z Sandra przesiedzi:-)ale jest tego tez dobra strona:nie bedzie wiecej zostawial resztek kawy gdzies tam...:-)
ja uciekam spac dziewczyny bo zdrowie odmawia mi juz posluszenstwa!
kolorowych snow Wam zycze i do jutra!:tak:

czesc

Sandra polozyla sie spac bez marudzenia ale po polnocy, tak przed 1. A ja mam dobre wiesci, dzisiaj mialam najlepsza noc od porodu:-) tzn. wstawalam na karmienie choc nie tak czesto no i byla zmiana pieluchy okolo 3, ale ogolnie to przespal cala noc w kolysce:-) dalej spi, ale to znaczy ze wczoraj w dzien byl bardziej aktywny i moze sie powoli przestawia, wow:-)

dzisiaj w dzien tez go troche powyjmuje specjalnie z wozka i pomecze... Wczoraj juz chcialam w desperacji dac mu smoka bo ciagle tylko piers i piers ale nagle zasnal i tyle:tak:

u mnie znowu sie porzadnie mleczarnia zaczela i lozko cale mokre, piersi pewnie tez z D..... trzeba bedzie porzadnie kolo tego chodzic zeby zapalenia nie bylo....spokojnie dla dwojki starczy:szok: mam nadzieje ze niedlugo sie unormuje:tak:

milego dzionka, u mnie zaczal sie od wypoczecia, a i Sandra oczywiscie o 8 jak zwykle wstala.... trzeba bedzie jej pilnowac zeby w dzien za dlugo nie spala bo sie powtorzy sytuacja, no i zeby kawy nie najadla sie znowu:-D

kochane postaram sie jutro nadrobic bo K. ma wolne
choc nie wiem co z tego bedzie bo od kierowniczki,ktora bardzo go lubi przywiozl z kolega dwoma samochodami pelno mebli:szok: i pewnie jutro bedzie dzien rozplanowywania gdzie to po chacie upchac:baffled:

Kasiu,tyle ze ja tesknie za pogaduszkami z wami :-) i to jest bol jak tak swobodnie nie moge usiasc i pogadac z wami:blink:

Ana fryzura superrrrrrrrrrrrrrrr
ale...trudna do ulozenia
ja mam ten problem,ze nie umiem sama sobie modelowac fryzur
stad mam dlugie wlosy,pocieniowane,ktore jak nie mam czasu spinam i koniec
ale chcialabym zaszalec ...ale to kiedys..:happy2:
Lilka masz racje z tym układaniem , zreszta zawsze cudnie sie wyglada jak sie wychodzi od fryca , bo modeluja nakładaja gówienka na włoski i jestes po prostu miss świata , no niestety na drugi dzień wyglądasz jakby piorun w ciebie strzelił:elvis:i nie chcesz sie wychylac z domku:ninja2:, dlatego zmodyfikowałabym troche tą fryzure . równe końce , chociaz moga się odwijac , no ale mysle , ze nie bedzie źle , a co do okrągłej buzi , wlaśnie ona troche powiększa buźke to fakt, bedę wygladac jak groszek , ale może racje , że czas na zmianę, no i kolor jest super , ja juz miałam blond , ale okropnie sie czułam i podobało sie tylko mojej babci i mężowi:-D

Agata ja pierdziele , jazdeczka na maksa z twoja Sandrunią:):szok:na szczęście skończyło sie tylko na późnym pójściu spac:baffled:.
gratuluje nocki:tak:

Kasia ja mam nadzieje , że to żarty:-D, jak zrobisz sobie coś na glowie , zrzucaj od razu fotkę:tak:.

NIUNIA I ZAJAC , mam nadzieje , że jak najszybciej do nas dolączycie:ninja2:

reklama
dzieki Aniu za gratulacje, bo jest czego,, jeszcze 11 nie ma, a u mnie juz taki ruch w interesie;-) to sie nazywa wypoczac w nocy:tak: mieszkanie ogolnie juz ogarniete, sniadanko pozne ale zjedzone, ja nawet juz po prysznicu i czeka mnie wycieczka do sklepu po pare rzeczy. Daniel nadal chyba kontynuuje nocke;-)

Do góry