reklama

Mamy z Nottingham

hej
dziekujemy za spotkanko, spacerek super:-)
my juz po obiadku, dzisiaj zaszalalam i zrobilam parowke;-)hehe (mialam dzien dziecka)
a moja mala spi, oj nie wiem co to bedzie w nocy:szok:, chyba pojde ja zaraz obudzic, bo cos sie jej dzisiaj poprzestawialo z tym spaniem

gudrun gdybys moga wyslac fotki :-), dziekuje
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
AnnaOxi - przepraszam Cie najmocniej ale dopiero przed chwila spojrzalam na telefon. my juz o 15.20 bylysmy w domu..a Ty o tej porze wyslalas mi pierwszego smsa..bylysmy juz zmeczone i powoli zaczelam isc do domu..a pozniej zajelam sie Jula..a to karmienie a to kupa.. i o komorce zapomnialam!!przepraszam!!:zawstydzona/y:

zdjecia z naszego dzisiejszego spotkania juz sa opublikowane:-)
na stronie głównej pisze ogolnie, moze jakas zblakana mama sie do nas jeszcze dolaczy: :-D
Miasto Nottingham :cool:

tam tez jest odnosnik do zdjec dzisiejszych..

Gabids - nie wiedzialam jak pisze sie imię Twojej coreczki, a nie chcialam pokrecic..podaj mi prosze:tak:

NO hej dziewczyny!!!!
Gudrun, nic nie szkodzi, fajnie ze wzystko ok., bo juz sie martwilam, ze nie moge sie z Toba skontaktowac.
A my bylysmy w domku dopiero ok.17:szok:. moje dziecko dzis w swietnej formie, szalala w play area, potem szukalysmy Gudrun i tak zeszlo, ja juz tez bylam zmeczona a ta cwaniara ulokowala sie wygodnie w wozeczku i zasnela!
Ale fajnie bylo, dzieki Wam serdeczne za spotkanko!!!:-)
I do nastepnego!!!!

Ja jeszcze raz, wlasnie obejrzalam sobie zdjecia, super to zrobilas Kamillo, jestes wielka!!!:tak: Mam nadzieje ze to zadziala i bedzie nas coraz wiecej!:-)

Raz jeszcze pozdrawiam!!! Pa pa

Widzisz Ty sie przeze mnie blakalas po broadmarshu;-) a ja siedzalam w domu i pomiedzy kolejnym zmienianiem pieluch (cos jula miala dzis biegunke) obrabialam zdjecia i umieszczalam na stronie:-p:-).

musi zadzialac, nie dalej jak wczoraj widzialam dwie mamy polki na mojej dzielnicy..no ale wiecie jak jest, co mialam podchodzic i d.. zawracac. jak beda chcialy to same przyjda!grunt dobra reklama!!:-D:cool2:

justarodzic - mysle ze wiele mam bedzie zainteresowanych, bo jak pisalam Ci na gg kazda z nas kiedys tam bedzie chciala wrocic, a w moim przypadku ruszyc sie w koncu do pracy:-) i dzieci z kims zostac musza..
takze chetnie poznamy szczegoly, i Ciebie osobiscie:-). masz moze dzieciaczka? powiedz nam cos blizej o sobie i tym projekcie!

Dzień doberek,
Młody w szkole,mała najedzona usypia,a ja mam chwilke na neta.
Bardzo Wam dziekuje za spotkanie,było miło.Tego mi było trzeba:-)
gudrun-mojej malej imie pisze się Angelina.Gdybyś mogła i mi podesłac fotki na meila,z góry dziekuje.Adres podam przez gadu-gadu.
justarodzic-ja byłabym chetna na to przedszkole.Napisz prosze coś więcej.
annaoxi-wczoraj rozmawiałyśmy o ewentualnym spotkaniu.Co powiesz o piatku gdzieś na 12?

No hej dziewczyny!!! moja mala cos dzis marudna, wiec nie bardzo mam czas na pisanie, ale teraz chwilke oglada bajke, wiec korzystam:-)
justarodzic,witamy serdecznie i oczywiscie jestesmy chetne, napisz cos wiecej!
gabids, jasne ze nam pasuje,nie ma sprawy! przysle Ci sms-em adres, sprawdzisz na mapie i powiesz mi jak by Ci bylo najwygodniej sie tu dostac, dogadamy wszystko. Bardzo sie ciesze:-)
Zycze milego dnia!!!! pozdrowionka!

Czesc Wam Wszystkim:-)
Wlasnie kolezanka podeslala mi link waszego forum i postanowilam sie przylaczyc.Jestem mama dwoch(jeszcze sie nie przyzwyczailam:-D)skarbow,corcia ma 8 lat a synek 3 tygodnie i 6 dni:happy:.Fajnie ze jest takie forum gdzie mamy moga sobie pogadac o wszystkim i o niczym.Jak tylko bede miala czas to bede tu zagladac:-)Pozdrawiam

reklama
betsuuu-witaj :-) no to teraz moja Angela nie jest najmłodsza:-D:-Dtylko Twój synek.Napisz cos wiecej o sobie i gdzie mieszkasz w Nottingham.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry