Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. gabids - jesli chcesz nie ma sprawy zaraz wysle foty. nafnia tez chciala wiec za jednym zamachem
.
. informacje tutaj: 

. nie mowilas nic ze masz dwojke dzieci..
czytam i czytam i sie zastanwiam co Ty piszesz..dopiero jak doszlam do tekstu o spotkaniu przypomnialo ze juz gdzies to czytalam..u gabids w poscie
. usmialam sie jak nic!:-).
co Wy na to?
)Troszke sie tu juz zadomowilismy i raczej zostaniemy w anglii na stale.
.No ale cos za cos i wcale nie narzekam
takie nocki mnie po prostu zabijaja no i wstaje o 6 rano. Takie słoneczko za oknem to zaraz uciekam na spacerek niech szkrab pospi sobie pozdrowionka;-)
nie wiedziałam o co chodzi
moje słowa ale w twiom poscie.Potem zajarzyłam i się uśmiałam
Jak Ty to zrobiłaś?
Kiedy zdejmowałam jej pieluszke była w trakcie robienia kupaski,ale ja o tym nie wiedziałam bo robiła cichaczem.Kiedy pielegniarka poprosiła o zdjecie pieluszki tak strzeliła z odgłosem,aż mi poleciało na nadgarstek
I tak musiałysmy czekac prawie 10min
aż skończy.Najlepsze jest to ze na tej sali byli inni rodzice i wszyscy słyszeli
a ja tylko chusteczka,za chusteczka i wycieram,wycieram.Dała taki popis jak nigdy
Kiedy już skończyłam,weszło polskie małżeństwo z dzieckiem i mężczyzna na głos mówi DZIEŃ DOBRY!az się odwruciłam bo stałam plecami do nich i się uśmiałam pod nosem.
, hehe u nas tez mala robila podobne niespodzianki, chodzilam z nia na kurs masazu niemowlat i dwa razy na spotkaniach robila ta kupe i to tak glosno ze wszyscy slyszeli i musialam z nia czekac az skonczy zeby zaczac ten masaz
)a i moje starsze dziecko bardzo sie ucieszy bo nie ma tu polsko jezycznych kolezanek ani kolegow.
.Ja niestety nie wiem ile mierzy moj synek bo ani przy porodzie go nie zmierzyli ani nie zrobila tego polozna na wizytach domowych,moze jak pojdziemy do przychodni to poprosze i wreszcie sie dowiem bo to troszke glupio jak ktos pyta a ja odpowiadam "niewiem" no i oczywiscie sama chcialabym wiedziec:-)narazie wiem tylko tyle ze juz wazy 4450(waga urodzeniowa 3790)
a przeciez u nas (w Polsce)normalnie sie podaje aby zapobiedz krzywicy,niewiem co mam o tym myslec.