Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. 
?? zartuje oczywiscie. a co do tego ze rodzenie w angielskich szpitalach jest lepsze niz w polskich nie ulega watpliwosci. no chyba ze w polsce ma sie z 5000 zlotych by moc rodzic "po ludzku"...temat rzeka..

, no ale kiedys to chyba bedzie musialo nastapic, zreszta w naszym przypadku to tez wynika z oszczednosci, bo skoro ja i tak jestem w domu, to po co placic za przedszkole. Te darmowe godziny to dopiero jak dziecko skonczy 3 latka i wtedy juz na pewno ja poslemy.
;-)
i dam znac jeszcze
...No ryzyko pewne jest ale jakie moga byc wspaniale korzysciGabids nie ma pewnosci,ze bedzie dziewczynka,a z czworka to juz bym calkowicie zwariowala....:-)
![]()

No jeszcze troche pochlipuje jak ja zostawiam ale juz wie ze napewno ja odbiore.gabids - czyli wychodzi na to ze tylko ja sie nad swoim brzdacem lituje. a tu trzeba twardo, do przedszkola i juz..super ze Angelinka sie przekonala, a Ty masz troche wiecej czasu dla siebie..ehh. zazdroszcze
a co bedzie 15 lutego;-)?
![]()

Te darmowe 2,5 godz.sa za darmo od 2 latskoro ja i tak jestem w domu, to po co placic za przedszkole. Te darmowe godziny to dopiero jak dziecko skonczy 3 latka i wtedy juz na pewno ja poslemy.
A 15 lutego zaczynaja sie ferie zimowe i wtedy juz nie odpuscimy Gabids i bedzie musiala znalezc dla nas czas;-)
...
ja wlasnie z tego korzystam tylko trudno znalezc przedszkole ktore przyjmuje dwulatki.Ale popytaj wkolo siebie.
.jeszcze rok temu bylo o czym mowic ale w tym roku przemilcze sprawe;-).
ja na pewno bede robic faworki wiec moze 16 sie spotkamy i podtucze Was troszke?
. chcialabym zaryzykowac i sprobowac zrobic tez paczki,.ale nie wiem czy dam rade. a fawory robilam w tamtym roku i wyszly boskie!

zwiedzila ze mna juz w nottingham co sie dalo. do tego eureka bardzo chetnie bym sie wybrala..ale..auto nam sie popsulo i to dosc powaznie..
. a i w ten piatek tesciowa przyjezdza na pare dni. wiec chyba nie damy rady:-(. ale powiedz jak bylo i czy warto.
. ost razem jak bylam koza byla tak chora ze nawet na nogi stanac nie mogla..a jula pytala co jej sie stalo:-(..
Z tego co pamietam to podpisywalyscie konstytucje tak?

I czym to najlepiej zastapic i co jest bardzo wazne w diecie dla Wegetarian?
. wiec tu moze byc problem. ale wszystko da sie przemycic w inny sposob
.ehh