reklama
AsiaKC
Just mama
Nie mylisz się 
Maria - to miniprzedszkole dla dzieci od 2 do 4 r.ż. 3 lub 4 godz dziennie (2x, 3x, lub 5x w tyg)
Łukasz chodził i było fajnie... na początku. Od maja nie chodzi bo go wypisałam i dopóki nie zmieni się pani lub pani nie zmieni stopnia zaangażowania i podejścia do dzieci to nie polecam
Podsumowując krótko więcej złego przyniósł stamtąd niż dobrego.
Edit:
To się teraz nazywa "Skarbnica talentów"
Jeśli szukasz opieki dla małego dziecka (bo masz minimka jeszcze w domu) to polecam nianię lub prywatne przedszkole - będzie lepsza opieka a koszt ten sam...
Maria - to miniprzedszkole dla dzieci od 2 do 4 r.ż. 3 lub 4 godz dziennie (2x, 3x, lub 5x w tyg)
Łukasz chodził i było fajnie... na początku. Od maja nie chodzi bo go wypisałam i dopóki nie zmieni się pani lub pani nie zmieni stopnia zaangażowania i podejścia do dzieci to nie polecam

Edit:
Jeśli szukasz opieki dla małego dziecka (bo masz minimka jeszcze w domu) to polecam nianię lub prywatne przedszkole - będzie lepsza opieka a koszt ten sam...
mhm dzieki za wyjasnienie.
Stopi nie wyobraza, sobie takie kilometry łazic
zreszta moj bartek nie lubi i placze zawsze i wszedzie.A poco na inflancka? to ktoredy wtedy idziesz?
A ja mieszkałam pół zycia na kasprowicza przy szkole wiec las bielanski znam od A do Z i nie raz zboczeniec nas ganiał ale rzucałysmy w niego patykami i uciekal
Stopi nie wyobraza, sobie takie kilometry łazic
A ja mieszkałam pół zycia na kasprowicza przy szkole wiec las bielanski znam od A do Z i nie raz zboczeniec nas ganiał ale rzucałysmy w niego patykami i uciekal
peperka
Fanka BB :)
u mnie na osiedlu otwieraja jakis lub malucha, dla dzieci od 8 miesiaca. widzialam ulotke ze jakos w maju, ale szczegolow nie znam. obok przedszkola zielona ciuchcia na klaudyny
stopi: ty z tymi spacerami to szalejesz
mnie czeka jutro wycieczka na wilanowska na uczelnie, mam nadzieje ze nie bedzie tak lalo jak dzis, bo wozek jedna reka dosc ciezko mi sie prowadzi (w drugiej parasol)
a kepa potocka jest wg mnie najlepsza
stopi: ty z tymi spacerami to szalejesz
a kepa potocka jest wg mnie najlepsza
MARIA na Inflancka do Medicoveru , jak tylko zlapie mocz,zeby zaniesc do badania :-) Chyba,ze zacznie lac...
Moja na pocztaku etz nie chciala tyle jezdzic w wozku. czasem jak daleko poszlam musialam ja na rekach niesc z powrotem. przelozylam spacerowke przodem na swiat,zeby mnie nei widziala i o niebo lepiej!! Miala tez faze, ze w spacerowce jezdzila na brzuchu!! Teraz grzecznie jezdzi, ale jak tylko zrobie postoj i mnie zobaczy koniec jazdy.. :-) :-)
PEPERKA ja na Wilanowie pracuje tzn. teraz wypoczywam na wychowawczym :-) Kawalek masz i pogoda srednia!!
Moja na pocztaku etz nie chciala tyle jezdzic w wozku. czasem jak daleko poszlam musialam ja na rekach niesc z powrotem. przelozylam spacerowke przodem na swiat,zeby mnie nei widziala i o niebo lepiej!! Miala tez faze, ze w spacerowce jezdzila na brzuchu!! Teraz grzecznie jezdzi, ale jak tylko zrobie postoj i mnie zobaczy koniec jazdy.. :-) :-)
PEPERKA ja na Wilanowie pracuje tzn. teraz wypoczywam na wychowawczym :-) Kawalek masz i pogoda srednia!!
krokodylek
Początkująca w BB
Cześć kobietki! To dołączam się do klubu, mieszkam na gwiaździstej przy podleśnej
Na ploteczki nie mam szans bo pracuje ale chętnie poczytam co tam u Was 
Cześć kobietki! To dołączam się do klubu, mieszkam na gwiaździstej przy podleśnejNa ploteczki nie mam szans bo pracuje ale chętnie poczytam co tam u Was
![]()
Witam sasiadke :-) Jak tylko bedziesz na L4 to zapraszamyna spacerek :-)
krokodylek
Początkująca w BB
Nie mylisz się
Edit:
Przepraszam ale o jaka placowke chodzi? Dobrze wiedziec gdzie warto a gdzie nie posylac szkraba, Moj chodzi do Promyczka na Tczewskiej od 8 miesiaca i jest super. Polecam, chociaz to prywatny zlobek, znaczy Dom Rozwoju Malucha
reklama
krokodylek
Początkująca w BB
Witam sasiadke :-) Jak tylko bedziesz na L4 to zapraszamyna spacerek :-)
Dziękuję za zaproszenie