reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

Bolszyk, mała raczej spokojna w dzień za to daje czadu wieczorami:-D widzę, że fotografowanie to twoja pasja, skoro tak krótko przed porodem jeszcze działałaś aktywnie:-) i tak sobie czytam, że artystyczna z Ciebie dusza... pozazdrościć takich umiejętności:tak:

reklama
Jedno i drugie:-D

Już się czuje wiosnę w powietrzu:-) nareszcie można dłużej przebywać na świeżym powietrzu... teraz to porządki będą na tapecie:-D

ok, rozumiem, pewnie też będę tak się czuła, że najlepiej gdzieś blisko ....

kpi- hmm szczerze to jeszcze tej opcji,ze z dzieckiem mozna przyjsc nie maja. z tego co mowila pani fotograf to za kilka mcy rusza z taka inicjatywa. ale to dopiero w planach. narazie poki co samej trzeb asie wybrac. dlatego pisalam przed kursem,ze jestes w najlepszej syt bo nie musisz malucha w domku zostawiac :-) tylko zabierasz go poniekad ze soba :tak: kursik jest naprawde fajny. ja w ciagu ostatniego 1,5roku w roznych dziedzinach zaliczylam i chyba z tych wszystkich byl najlepszy.
jelsi chodzi o szpital to - inflancka sama odradzam z dosw kolezanek. orlowskiego- wiadomo plusy i minusy ale nie jest zle (3rodzily i 1 poronienie) jak kazdy opowiada. bardzo oddzial noworodkow jest chwalony. i kilkakrotnie moja przyjaciolka a potem jeszcze jedna rodzily na starynkiewicza i choc niepozorny to wszyscy zachwalali najbardziej. moze to Ci dopomoze w wyborze.

pozdrawiam

to ja musiałam coś źle zrozumieć, bo byłam pewna, że z maluszkami to można. ...

ja szpital już poniekąd wybrałam, wiadomo, że wszystko jeszcze może się zmienić, dzięki za info ;)

A gdzie się wszyscy podziali???

Pewnie na wspólnych spacerkach:-D

ja zajęta mieszkankiem :) najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu się wprowadzam !!!!!!!

Dziewczyny, nie wiecie może gdzie w okolicach Piaseczna (no albo ewentualnie w Warszawie) są jakieś sklepy z używana odzieżą ciążową?

Witajcie :) chciałam powiedzieć "dzień dobry" . Wprowadziliśmy się właśnie z mężem i naszym wspaniałym synkiem (6 mieś) do Piaseczna. Szukam przyjaznych dusz :) na spacerki i inne przyjemności ;-)

Witajcie!
Rzeczywiście jakoś pusto sie tu zrobiło:))Pewnie wszyscy spacerują i bardzo dobrze.
beti1982 jak sie czujesz?czy może masz już maleństwo w domku?
Ahne nie mam pojęcia, ale poszukaj w necie napewno coś ciekawego sie znajdzie.Ja kupuje w H&M mają doś fajne i niedrogie w sumie łaszki. Z resztą tak własciewie staram sie też korzystać ze swoich ubrań z przed ciąży tzn bluzki itd bo spodnie to chyba na jedna noge by mi weszły:) Ahne a który u Ciebie tydzień,bo nie mogę zlokalizować Twojego suwaczka?
nutria witaj, fajnie, że nasze grono się powiększa.

dziewczyny ja mam pytanie.....bo w piwsecznie mieszkam dopiero misiac z okładem i nie wiem co i jak.....do jakiego szpitala jest stąd najbliżej???oczywiscie mam na mysli porodówke:) no i zeby patologia byla i oiom najlepiej bo ciąze mam zagrożoną....ja ni w ząb sie nie orirtuje w tych okolicach....wczesniej na bielanach mieszkalam tam blisko bielański inflancka...a tu nic nie wiem....

Ahne-ja tez bazuje głównie za rzeczach z przed ciązy tzn,koszulki,bluzy...kilka dokupilam ale takich co spokojnie pózniej załorze....jedynie spodnie kupilam w maximusie super wygodne 2 pary po 75 zł sztuka....i jakies tam s2 sweterki ale to tez na pózniej beda....a z używaną odzieza ciążąowa to musisz poszukac po sklepach indywidualnie,czasami takie osiedlowe sklepy nawet maja....

reklama
Hej!

mamaola najblizej z Piaseczna masz chyba na Madalinskiego ;-) Ja polecam :tak: Mysle ze jak by sie cos dzialo to i Ty otrzymasz pomoc i dzidzia rowniez :-):tak:

Ahne ja w ciazy ubieralam sie w zwyklych lumeksach ;-) mam taki jeden swoj ulubiony w ktorym ubieram tez Julcie :tak: Zdazaly sie czasem ciuszki ciazowe ale czesto kupowalam zazwyczaj wiekszy rozmiar ;-) Musialabys w Piasecznie polazic, popatrzec... duzo macie ciucharni wiec do dziela ;-) ewentualnie za rada olivee21 poszperaj na allegro ;-)Pogoda dzis pod psem... siapi caly dzien, wrrr.... :baffled:

Do góry