reklama

Mamy z Plymouth

hejka sorki ze sie wczoraj nieodezwalam ale bylismy w domu dopiero po 18 po zakupach i bylam tak wykaczona ze niemilam sil na nic tak wiec moja kochana fasoleczka ma sie bardzo dobrze rosnie jak na drozdzach wszystko jest w jak najlepszym stanie nastepna wizyta 18.08 bedzie juz 12 tyg czyli bedzie malutka dzidzia moja fasolka jest o tydzien starsza nizwychodzi z miesiaczki:-)wklejam zdiatko jak sie uda;-):-)pozdrawiam:-)

Załączniki

• scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Czesc :-)
No ciesze sie ze sie odezwalas, bo juz chcialam pytac, czy wszystko w porzadku....
To swietnie, ze fasoleczka rosnie i ma sie dobrze.:-) Fotka przecudna!:tak: Ogromne gratulacje!!!:-):-) Pewnie jestes cala w skowronkach....:-)
A na kiedy termin?

:-)hejka oczywiscie ze sie ciesze wszystko oki niema torbiela bole co mialam to prawdopodobnie z nerwow a termin mam na 27 lutego tak wiec jak bym urodzila ten tydzien to bym miala super prezent na swoje urodzinki ktore mam 20.02:tak::-) jak synus juz zdrowy moja dzieciaczki troszunie lepiej buzka pozdrawaim:):)

He he ja tez jestem z lutego, 4-ego dokladnie....:tak::-D
Oliwierek juz zdrow jak ryba. No i bardzo sie ciesze, bo w piatek mamy szczepienie, a wolalabym, zeby zakatarzony nie szedl.... :sorry: Ale juz jest wszystko ok, wiec nie ma problemu.
Juz poznawo , wiec lece spac, pa, dobrej nocki...:-)

hejka co slychac ja bylam przez pare dni tak zajeta ze niemialam na nic czasu jak synus juz pewnie zdrowy???????????:):):tak::-)moj niestety nie:no: dzisiaj ide z nim do lekarza ma tak okropny kaszel ale jakos mu niewychodzi kaszlec wszyuskto mu w piersikach slychac mam nadzieje ze niemedzie nic powaznego:no::no:pozdrawiam buzka;-)

Hej hej....:-)
Ja tez ostatnio sobie powagarowalam od babyboom.....:-D:-D Weny jakos ostatnio brak.....:zawstydzona/y::sorry2:
No i jak z synkiem? Co mu jest?

Oliwier juz w zeszlym tygodniu wydobrzal i nawet mielismy w piatek szczepienie....:tak: Nic mu kompletnie nie bylo po tym szczepieniu, nawet podwyzszonej temperaturki..... cale szczescie....
A tak to nuda... lato do kitu, nie ma co nawet z dzieckiem robic....:baffled:

Cześć dziewczyny. Ja też jestem z Plymouth, mieszkam w Mutley. Jestem w piątym miesiącu ciąży z moim pierwszym dzieckiem. Cieszę się, że znalazłam jakieś osoby z Plymouth na tym forum:-)

Czesc Alex,
Termin mam na 2 stycznia. W tym tygodniu skan połówkowy, więc może poznam płeć dziecka:-)
Czuje się dobrze, tylko niestety mam wstręt do jedzenia mięsa i ryb. Przeszedł mi w 4 miesiącu na kilka tygodni, ale teraz niestety znowu wrócił:-(

Ładne imię ma Twój synek no i na zdjęciu też się świetnie prezentuje.
Pozdrawiam,
Eve

reklama
Hejka :-)
Ja tez mialam wstret do miesa, zwlaszcza czerwonego, ale ryby byly ok.....:tak::-)
Napisz koniecznie jak tam skan i co sie dowiedzialas.... A w ogole co chcialabys miec? Chlopca czy dziewczynke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry