reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

reklama
dzieki Dorta,my juz chodzimy od urodzenia do OWI,na szczescie wszystko jest juz dobrze z Zuzia,napiecia miesniowego juz nie ma:)

Violett,ja jestem,ale rzadko wchodze na BB bo mala daje czadu...w dzien mi prawie w ogole nie spi,lapie drzemke 20 min, a teraz to juz nie wiem czy zęby czy co...w nocy tez sie zaczela budzic i czasem nie chce isc spac,wiec mam maratony...porazka...a co u was?co u Mariki?:)

A czy jakaś mamka z Grochowa to się znajdzie? Ja wprawdzie jeszcze w dwupaku, ale termin już tuż, tuż. Więc wolę za wczasu poszukac towarzystwa na spacerku :-)

Czy jest moze jakas mama z okolic Parku Praskiego chetna do wspolnych spacerow?!...mam 10 miesiecznego synka ktory lubi dzieci i tez chetnie pozna nowego kolege albo kolezanke:)

Super:) bedzie nam bardzo milo.W jakich godzinach jestescie na spacerku? my dzisiaj bedziemy dopiero popoludniu ale w kolejne dni mozemy byc od rana.

reklama
Do góry