reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

reklama
hej dziewczyny!

Ja tez jestem z tych okolic. Widziałam, że jedna z was pytał o szpital św. Zofii - ja rodziłam tam w marcu i naprawdę polecam!

Na spacerki chodzimy tylko do parku praskiego, czasem na skwerek na placu hallera. Co do meneli to są i tu i tu :( Szkoda, że ogórek jordanowski zmienili - nie tak dawno był tam fajny plac zabaw.

Pozdrawiam :)

kasiulka usg3d/4d ma mój gin ze szpitala w gabinecie prywatnym, do którego chodzę regularnie w ciąży. Ma on najnowszy sprzęt w Wawie teraz więc warto :) a poza tym ja uważam go za wybitnego spcjalistę.
Niestety dzidzia strasznie zasłaniała się rączkami i nóżkami na usg i jak lekarz przełączał na 3d to nic nie było widać konkretnego. Olaf też ie ma takiej pamiątki z ciąży bo tyłkiem się odwracał no i młodszy brat też nie będzie miał, trudno ....
A ty gdzie się wybierasz?

witaj hubbabbubba :) widzę, że mam tu potencjalną kumpelę na spacery :) Jeśli chodzę w okolicy do Park Praski, wybrzeże, zoo :) Co do placów zabaw to nadal jest w parku jordanowskim tylko, że stare zabawki są, no ale chociaż je zostawili. Za to polecam park plac zabaw w zoo bo jest bardzo fajny i nowoczesny. Zazwyczaj w Zoo jestem minimum 2 razy w tygodniu, Olaf uwielbia patrzeć na żyrafy :) Kupiłam blet roczny za 100 zł i wchodzę kiedy chce :) i jeszcze jedną osobą dorosłą mogę wziąć bo dzieci do lat 4 za darmo.
A w jakim wieku masz dziecko?

wow to super! coś mi to mówi ta ulica...ale nie kojarze gdzie jest na chwile obecna :) Dziubasku ja ide na usg do szpitala Medicover, Zofii i może prywatnie, zobaczymy jeszcze. Narazie nie wiem w ktorym tygodniu najlepiej isc bo co lekarz to inna opinia...może ty masz jakies optymalne tygodnie?

Czesc dziewczyny.

Ja wychowalam sie na Pradze ale od trzech lat mieszkam w UK,mam trzech synkow z czego dwoch urodzilo sie w Polsce w "Szpitalu Praskim" bylo to Prawie 7 i 9 lat temu,i naprawde musze powiedziec ze mile wspominam ten czas.Polozne,lekarze i opieka byla na wysokim poziomie,wiec naprawde polecam ten szpital.Ja jestem zwiazana z tym szpitalem bo moja mama kiedys tam pracowala,a druga sprawa mialam do niego najblizej,sale poporodowe bylo widac z moich okien:-D

Wszystkim zycze spokojnej ciazy i szybkiego szczesliwego rozwiazania;-)

ooo cześć Edytko :) miło nam :) wiesz ja to byłam w tym szpitalu 2 razy i nigdy więcej tam bym nie przyszła a tym bardziej nie urodze tam :) ten szpital to istna mordownia i speluna, niestety. Z całym szacunkiem dla oddziału noworodków :)

ooo cześć Edytko :) miło nam :) wiesz ja to byłam w tym szpitalu 2 razy i nigdy więcej tam bym nie przyszła a tym bardziej nie urodze tam :) ten szpital to istna mordownia i speluna, niestety. Z całym szacunkiem dla oddziału noworodków :)

Masz racje inne oddzialy sa do d.....,ale poloznictwo jest ok,wiec wypowiadam sie o tym oddziale z ktorym mialam stycznosc;-)

reklama
witam nową koleżankę :)

kasiulka ul. Darwina odchodzi od Namysłowskiej i jest to pierwsza ulica równoległa do Starzyńskiego, za Darwina masz równoległą Linneusza i Szanajcy, kojarzysz? zresztą na mapie to widać najlepiej :)

Do góry