Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ehh a ja tak leciałam jak głupia bo u lekarza bylismy 3 min a jak wyszłam donkat juz nie było a myslałam że jeszcze sie razem do aut przejdziemy:-(
no i sie okazało ze mam szukac takich maleńkich kołeczków silikonowych i jak bedzie chodził w buciku to mu je zakładać miedzy paluszki:-(szkoda, ale spodziewałam się czegoś takiego bo przecież żadnej poprawy nie widzę od ostatniej wizyty:-(i czy ja je w ogóle znajdę
wczoraj leżeliśmy we trójke na kanapie rozłozonej i sie przytulalismy.Oczywiście Marcel wymiekł pierwszy i pobiegł po cysternę bo nei wiedziec czemu uznal że też zasługuje na czułości chyba
:-)potem dostałam ta cysterną w oko ale to juz szczegoł
jak ja to wytrzymam!!!dobrze ze mam gruba knige do przeczytania to akurat sie wyrobię
bo zabieram sie do nie juz 3 mieisiące i nei mam czasu nigdy dłużej nad nią posiedzieć
![]()
Idzie misio,idzie slonik ,
idzie malpka no i
konik
wszyscy
razem z zyczeniami bo
dzis pierwszy roczek mamy!!!
![]()
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut,klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia, szczęścia i słodyczy życzy....

Hej.
Mój problem sam się rozwiązał.
Marcin był dzielny i urodził dziś kamień i pozwolili mu wyjść do domu po południu,więc jutrzejsza impreza aktualna. Dobrze, że brat nie odwołał przyjazdu.
no i swietnie:-) uanej imprezki
donkat to miałyście jakąś zaplanowaną wizytę? Wszystkie dwulatki tak mają?
nie, akurat zgadalam sie z niekat, ze musimy isc z dziecmi do kontroli i umowilysmy sie na jeden dzien
Julitka "zawija" nozke do srodka i troche krzywi kolanka
Dziewczyny jakie choinki będziecie u siebie miały?? Bo ja chyba pierwszy raz w życiu kupię sztuczną :-(
ja tak leciałam jak głupia bo u lekarza bylismy 3 min a jak wyszłam donkat juz nie było a myslałam że jeszcze sie razem do aut przejdziemy:-(
sorry, ale mi glupiow sumie to sie nie dogadalysmy i myslalam ze Ci dlugo zejdzie wiec poszlam
czy ja je w ogóle znajdę
popytaj w sklepach medycznych
jutro wyjazd a ja sie dziećmi napatrzec nei mogęwczoraj leżeliśmy we trójke na kanapie rozłozonej i sie przytulalismy.
to nie dwa dni tylko caly tydzień!!to tylko dwa dni, glowa do gory:-):-)
prócz samochodu mamy do objechania kilka wujków i cioć Łukasza... czas najwyższy je poznać;-)także poziwedzam sobie troszke zachodnich sąsiadów
:-)![]()
Idzie misio,idzie slonik ,
idzie malpka no i
konik
wszyscy
razem z zyczeniami bo
dzis pierwszy roczek mamy!!!
![]()
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,