Liza
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedz
A jak tam opieka przy porodzie i po jest? Ten Ananicz to na Józefofie przyjmuje tak?
A jak tam opieka przy porodzie i po jest? Ten Ananicz to na Józefofie przyjmuje tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie napalajcie się na Józefów. Wszystko zalezy od dyżuru , który szpital ma akurat.
Niejednokrotnie stwierdzilismy iż warunki na Józefowie są the best ale za to szpital naTochtermana ma lepszych lekarzy.
Poród rodzinny to już inna historia.![]()
A rano okazało się że jest nowy ząbek
A wczorajsze spotkanie z donkat i Julitką to Antoś przeżywał do wieczora :-)
A no i jeszcze zadziwił własną matkę bo zaprowadził młodą damę do łóżeczka i sam do niego wszedł co mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło :-)
.
Witajcie. Jestem 6 miesiącu ciąży i chodze do dr Szatanka, może mi ktoś powiedzieć czy to dobry lekarz? i jak to jest z tymi dyżurami szpitali w radomiu? w którym lepiej rodzić na tochtermana czy na józefowie
U mnie wszystko ok. Mały nadal się rozpycha po żebrach i zauważyłam, że jak się za dużo narobie to mnie brzucho boli i jest takie strasznie napięte...
Cześć dziewczyny.
Mam na imię Agnieszka. Mieszkam w Radomiu. Na to forum zaprosiła mnie Justa, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona do was dołączyć. Pozdrawiam