reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
to juz wiem, dlaczego Dorotka obiecala byc teraz czesciej:tak::tak::tak:
Gratulacje i oby sisiaczek urosl;-):-)
jestes na zwolnieniu?

za siusiaczka nie dziekuje:tak::tak::tak:

a na zwolnieniu jesli to nie bedzie konieczne to nie zamierzam byc:-D
z julia nie bylam i teraz tez bym nie chciala

najwyzej drugie tak przyzwyczai sie do turbiny ,ze znowu przy odkurzaczu bedzie spalo:-D

dorotka.1 gratulacje :-) kurcze a jeszcze niedawno odliczałaś czas do starań o dzidziusia :-) Fajnie że tak szybko się udało!
Małgosia25 nietka czytajcie dziewczyny czytajcie, bo później będzie dużo trudniej :-) Najpierw będzie jeszcze można czytać przy karmieniu, ale później to już maluchy będą wszystkiego ciekawe i zanim im to minie to zleci parę ładnych miesięcy :-)

Justa to Wy kupujecie pół tony węgla co dwa tygodnie??W dodatku ze śniegiem. To chyba musi strasznie dużo kosztować :szok: pamiętam, że nawet jak mieszkałam dość blisko kopalni to wcale nie był tani a co dopiero tutaj.

A jak Amelka reaguje na śnieg? Podoba jej się?

Trochę przykra sprawa z siostrą, ale może to i dobrze że jest w szpitalu, bo podleczą jej nie tylko to co boli, ale i gardło. Na pewno wszystko będzie dobrze.

burza popróbuj różnych pozycji do spania. Ja spałam na takim rogalu wypełnionym kulkami styropianu, i bardzo dobrze mi się spało a potem przydawał mi się też do karmienia. Spróbuj też dosypiać w dzień, bo kiedy się wyśpisz jak nie teraz :-) a na ból w kręgosłupie , może masaż :-)

donkat to może jak Julitka nie pospała w dzień to w nocy będzie lepiej spała.
A jak długo można jeździć z miękkim dowodem? Czy przypadkiem ni miesiąc?

Wiesz co z tym usg masz rację, bo widać jak wygląda dziecko, czy ma wszystkie paluszki itp, ale żadnych chorób narządów wewnętrznych, np serca nie da się zdiagnozować. Tak w każdym razie mówił mi lekarz, że to trochę tak jakbyś porównała zwykłe zdjęcie sylwetki ze zdjęciami z usg czy rtg ,na tych drugich pod względem medycznym więcej widać :-)
Przyszły tydzień nam jak najbardziej pasuje, zwłaszcza że M robi nadgodziny i dni nam się dłużą.
niekat super ,że chandra minęła :-) Poszukam tej książki bo ostatnio nawet Antek daje mi poczytać w trakcie usypiania, a sama polecę też "Mężczyznę od podszewki" .
A u nas dziś był raj dla Antośka bo siostra M zostawiła nam psa na przechowanie, więc Antoś był w siódmym niebie, bo nie dość że mogli się bawić w domu to jeszcze prowadzał Mery na smyczy ( przy czym wyglądało to tak, że na jednym końcu smyczy był Antek, na drugim Mery a po środku ja żeby się nie poprzewracali nie poplątali)

witam!!!

wieczorkeim jedziemy do mamy:-)

milego weekendu:tak::tak:

donkat to może jak Julitka nie pospała w dzień to w nocy będzie lepiej spała.
A jak długo można jeździć z miękkim dowodem? Czy przypadkiem ni miesiąc?

dokladnie, tylko miesiac:tak::tak:. P nie mial kontroli policji i nikt mu nie przypomnuial, bo jakby wlepili mandat, to by zapamietal do konca zycia:-D:-D:-D:-D:-D
a tak na serio, to i tak mi sie udalo, ze pani byla bardzo zyczliwa i pozwolila mnie te sprawe zalatwic troche "na okolo", zeby P nie musial zarywac dnia

Wiesz co z tym usg masz rację, bo widać jak wygląda dziecko, czy ma wszystkie paluszki itp, ale żadnych chorób narządów wewnętrznych, np serca nie da się zdiagnozować. Tak w każdym razie mówił mi lekarz, że to trochę tak jakbyś porównała zwykłe zdjęcie sylwetki ze zdjęciami z usg czy rtg ,na tych drugich pod względem medycznym więcej widać :-)

nie cche sie madrowac, bo aj nie mialam, ale wlasnie ona mi o sercu tez naopowiadala, ze mozna zobaczyc dokaldnie czy jest dobrze zbudowane i czy nie ma zadnych wad:sorry2:.
tak, czy inaczej, na pewno fajna sprawa z tym USG 3D:tak::tak:

Przyszły tydzień nam jak najbardziej pasuje, zwłaszcza że M robi nadgodziny i dni nam się dłużą.

to sie zgadamy. :tak:

Filwinka już tyle pozycji próbowałam że szkoda gadać, no mam nadzieję że jak brzuch mi trochę bardziej opadnie to jeszcze się wyśpię.
A dzisiaj byłam w tym nowo otwartym sklepie dla dzieci i co nic nie kupiłam, strasznie długa kolejka była i nie chciało mi się stać:zawstydzona/y:

burza współczuje problemów ze snem. U mnie jest odwrotnie, mój M narzeka, ze nie moze ze mna zadnego filmu obejrzec bo tylko poczuje podusie i odpływam :blink:
Też byłam w Kolorino i kupiłam okrycie kąpielowe, prześcieradełko, 3 kaftaniczki, smoczek i krążki laktacyjne - ogólnie jezeli chodzi o ceny to zadna rewelacja...

donkat życzę miłego pobytu u mamci :-)
dorotka.1 ogromne gratulacje!!!
Justa nas od lutego też to czeka :-( ale i tak bedzie taniej niz opłaty stolicowe.
Życzę dużo zdrówka dla siostry- mam nadziej, ze to nic powaznego!!!
niekat superaśnie, że humerek powrócił. Oby jak najmniej takich dołków:happy2:
filwinka chyba masz już gotowy prezent dla synka - uroczy czworonożny przyjaciel ;-)

Patryś ( tak, tak instrument i jajeczka były widoczne bardzo okazale :tak: tatuś do tej pory przezywa, jakie to jego synuś ma przyrodzenie - ehhh... jakby co innego nosił :-D) jest już ułożony główkowo i mam nadzieje, ze sie nie przekreci i waży 1701 gram. Ogólnie rozwija się prawidłowo :-) Według pani powinien wyskoczyć w okolicach 22 marca. Już nie mogę się doczekać!!! Ale niech siedzi grzecznie w brzuszku dopóki nie skompletuje całej wyprawki :tak: a troche mi jeszcze zostało :dry:

Dziewczyny przydało wam się koło poporodowe i poducha do karmienia?

Życzę miłej niedzieli :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry