Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tylko tak z doskoku![]()
dorotka co ja widzę :-):-):-) ogromniaste gratulacje
Resztę mamusiek pozdrawiam gorąco![]()
dzieki to taka planowana przedwigilijna niespodzianka:-):-)

jeszcze raz gratki ogromne 
to juz wiem, dlaczego Dorotka obiecala byc teraz czesciej
Gratulacje i oby sisiaczek urosl;-):-)
jestes na zwolnieniu?

pamiętam, że nawet jak mieszkałam dość blisko kopalni to wcale nie był tani a co dopiero tutaj.

donkat to może jak Julitka nie pospała w dzień to w nocy będzie lepiej spała.
A jak długo można jeździć z miękkim dowodem? Czy przypadkiem ni miesiąc?
dokladnie, tylko miesiac. P nie mial kontroli policji i nikt mu nie przypomnuial, bo jakby wlepili mandat, to by zapamietal do konca zycia
a tak na serio, to i tak mi sie udalo, ze pani byla bardzo zyczliwa i pozwolila mnie te sprawe zalatwic troche "na okolo", zeby P nie musial zarywac dnia
Wiesz co z tym usg masz rację, bo widać jak wygląda dziecko, czy ma wszystkie paluszki itp, ale żadnych chorób narządów wewnętrznych, np serca nie da się zdiagnozować. Tak w każdym razie mówił mi lekarz, że to trochę tak jakbyś porównała zwykłe zdjęcie sylwetki ze zdjęciami z usg czy rtg ,na tych drugich pod względem medycznym więcej widać :-)
nie cche sie madrowac, bo aj nie mialam, ale wlasnie ona mi o sercu tez naopowiadala, ze mozna zobaczyc dokaldnie czy jest dobrze zbudowane i czy nie ma zadnych wad.
tak, czy inaczej, na pewno fajna sprawa z tym USG 3D
Przyszły tydzień nam jak najbardziej pasuje, zwłaszcza że M robi nadgodziny i dni nam się dłużą.
to sie zgadamy.![]()

tatuś do tej pory przezywa, jakie to jego synuś ma przyrodzenie - ehhh... jakby co innego nosił
) jest już ułożony główkowo i mam nadzieje, ze sie nie przekreci i waży 1701 gram. Ogólnie rozwija się prawidłowo :-) Według pani powinien wyskoczyć w okolicach 22 marca. Już nie mogę się doczekać!!! Ale niech siedzi grzecznie w brzuszku dopóki nie skompletuje całej wyprawki
a troche mi jeszcze zostało